Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

L88i11b91o23r 30M92a38l60ý

9. 9. 2015 0:29

AlKaidb určitě ne, jak bylo řečeno v dokumentu, ale osoby jako byl B. Ladin ano. Spojené státy in financovaly jako opozici proti Sovětskému svazu. Aby jim slibena podpora Islámského státu už tenkrát když se rozpadl Sovětský svaz, nebylo třeba této opozice a bylo naplánováno její zničení skrze vykonstruovaný útok na WTC. Později se jim ví stejní lidé opět hodili proti Asadovi v Sýrii, tak hodu začali financovat ISIS. Ale vždyť jo víte agente a pracujete na ten, aby inteligentní lidé nešířili pravdu, takže nás umíte jenom zesměšňovat bez faktů. Není Vám trapné si hrát na hlupáka? :-) :-)

0 1
možnosti
JK

Je třeba nám to vysvětlit...;-D - další samozvaný "politolog". Tak vysvětlujte dětem, vysvětlujte... O.Stone je mj. multimilionář, kterého zrodila právě jen a pouze Amerika. Žije ve svobodné zemi a může si říkat co chce. Nikdo mu to necenzoruje a dokonce tolik vysmívaná a zpochybňovaná ČT jeho skvělou slátaninu vysílá. ;-)

4 0
možnosti
JR

J36a82r47a 64R66a93n58k

8. 9. 2015 19:12

Stone je dost kontroverzni postava a kdyby netocil a obcas neplacal nesmysly, ani by se o nem moc v CR nevedelo. Videla jsem temer vsechny jeho filmy, pamatuju i na skandaly, kdy se musel lecit, ale to je vse vedlejsi, hlavne, ze je ted pro Cechy hrdinou:-P

0 0
možnosti
Foto

lidem jako Vy, závidím ten jednoduchý, černobílý pohled na svět.

4 1
možnosti
MS

Navíc očima někoho jiného. :-)

1 0
možnosti
Foto

No tak zaplať pánu bohu, že jste nám to konečně vysvětlil. A já tak tápal...;-D

5 0
možnosti
SN

:-).....Vidíte, pane autore, jak se do Vás obuli !  Zatím každý z přispěvatelů se ohání svým všeznalstvím a neomylností, já si myslím, že v tomto případě záleží na úhlu pohledu. Já s Vámi plně souhlasím!  Svět to také začíná chápat a obdivovaná USA začíná ztrácet kredit! Putin je šachista, přímo pokerový hráč, zatím se nenechal vyvést z míry, ačkoliv důvodů by se našlo dost. POkud máte diskutéři zájem ve čtvrtek vysílá Prima zoom 1. díl o  pádu amerických dvojčat!  Už se na to těším a rád se podívám jak budova prošpikovaná železobetonem spadne za 9 vteřin a tím budou popřeny všechny fyzikální zákony!  R^R^R^

2 6
možnosti
JS

J19a91n 27S56e14m56i59k

8. 9. 2015 13:06

Tak predevsim Americke stoleti Olivera stona neprinasi zadne nove skutecnosti, neodhaluje nic utajovaneho co by nebylo bezne dostupne kdekoli. Vcetne tohoto uhlu pohledu na vyklad faktu nebo spise vykladu vhodne selekce faktu

Musim rici ze kdyz jsem se na to pred asi rokem na youtube dival , byl jsem strasne zklamany vzhledem k tomu nadseni co to u AntiAmi vyvolavalo.

Jediny zaver co bylo mozne si udelat je, ze ti AntiAmi jsou totalni ignoranti kdyz nikdy neslyseli o podobnem vykladu dejin a predevsim americkych intervenci v zahranici.

Proste zajimava zkutecnost vypovidajici spise o stupni nevedomi urcitych lidi.

Oliver Stone je z hlediska relevance zhruba na urovni aktivistu typu Tea Party nebo divactva Fox News, jen na veci kouka z opacneho uhlu.... jinak je to ale prakticky to same

5 1
možnosti
JS

J47a81n 78S81e37m44i84k

8. 9. 2015 13:14

P.S. aby bylo jasno, Olivera Stonea stejne jako napr. Michaela Moorea mam rad, je to vzdycky zajimave pokoukani, casto kreativni, u Moorea vtipne. 

Jen proste musi clovek znat nejake veci, fakta, a rozumet tomu kdy si reziser s divakem hraje, kdy vybere sem tam polopravdu, kdy nezmini neco zavazneho co by narusilo linni vypraveni a koncepci....

...proste divat se na to jako na kompletni odraz reality je hloupost a domena lidi co bohuzel malo vi a nemaji paru.

Pro cloveka co se na Stonea a Moorea kouka s nejakymi sirsimi informacemi jsou ale jejich dilka dobra zabava a zajimavy uhel pohledu

1 1
možnosti

Už to tady dlouho nebylo...;-D;-D

Nejhorší druh komunisty je salónní levičák jako je multimilionář Stone, který po světěoslavuje diktátory a kritizujeUSA, ale nikdy se pak nezapomene vrátit do svého obřího, lzxusního sídla v Kalifornii, kde siužívá americké svobody a penězvydělaných na filmech kritických k USA. Kolik by vydělal v Rusku na filmechkritizujících Rusko? Nebo jak snadno by mohl cestovat po světě, kdyby měl kubánský pas, když tak obdivuje Kubu?

6 2
možnosti
JK

Nejen. Je to floutek pocházející z velmi bohaté rodiny... až Vietnam ho změnil. V myšlení, nikoliv chování. Obklopen miliony a šampáněm a kaviárem kritizuje, zcela svobodně, protože žije ve svobodné zemi.;-)

3 0
možnosti
Foto

Jak film napovídá Americké století očima Olivera Stonea. Otázka zní je to skutečná pravda anebo demagogie, krajně levicového režiséra. Neumím si představit, že by něco podobného se mohlo natočit v Rusku. Já se nemohu k filmu vyjadřovat, protože po zjištění, kdo to natočil jsem se na film nedíval.

4 2
možnosti
Foto

L30i19b15o87r 75M17a14l70ý

8. 9. 2015 13:02

Tanky, letadla a vrtulníky v Panamě, Libyi, Iráku,Jugosláviii byla pane Kindl v uniformě videohra....:-) Současné Rusko válčilo jen tam, kde začali vraždit žoldáci amerických tajných služeb místní obyvatelstvo jako v Libyi, Čečensku, Gruzii, Sýrii a na Ukrajině. Takže jediný agresor je stále stejný 100 let. Armády světových západních oligarchů.

2 7
možnosti