Pedofilie a satanismus mez elitami ,,Pizzagate“

Ještě nedávno veškerá média označovala kauzu o pedofilii a satanismu ,,Pizzagate“ za hoax a dezinformaci, ale skutečnou realitu o této kauze v USA odvysílala i mainstreamová televize PRIMA.(viz zdroj)

O této kauze bylo napsáno už mnoho, ale jsem přesvědčen, že přichází čas, kdy je třeba některé informace zopakovat a připomenout. Také si myslím, že většina lidí vezme tuto tragédii do svého podvědomí poprvé až současné době, kdy nám díky nové totalitě politici otevírají svou 13. komnatu ve všech směrech...

I přesto, že jsou tyto informace potlačovány zcela zásadně, přežil dvě a půl minuty krátký záznam, který vystihuje dost, aby se lidé začali zajímat o tento zásadní problém pro celé lidstvo. A to protože tato kauza není jen samotným problémem a jedinou tragickou kauzou, ale je to zásadní a globální problém celé lidské populace na planetě, protože tyto zvrhlé satanistické a pedofilní rituály mohou zničit i vaše životy. Vaše životy hlavně proto, že se na celém světě zmizí 1,2 milionů dětí ročně včetně České republiky. V krátkém videu televize PRIMA se mluví o tom, že PIZZAGATE vede do světa umění, showbyznysu, ale i do nejvyšších pater evropské politické scény, která poskytovala krytí při vyšetřování belgického pedofila v 90. letech.

Politika nejvyšších pater v Bruselu je tak blízko, že může být vaše dcera či syn obětí těchto těžkých rituálních, satanistických a psychopatických zločinů !

Tyto zločiny souvisí se zločiny mocných, kteří nám odebírají svobodu kvůli současné smyšlené pandemii, aby nebyli nikdy za tyto tragické kauzy vyšetřováni..

Proč myslíte, že demokraté a celá DEEP STATE je v pohotovosti, a snaží se dosadit skrze zfalšované volby a svá lživá, manipulační mainstreamová média Joe Bidena ?

Prezident Spojených států amerických Donald Trump v brzké době připravuje totální odhalení těchto světových zločinců !

Zdroj :

https://www.facebook.com/wake.up.96995/videos/4734548559949531

Autor: Libor Malý | pondělí 30.11.2020 13:13 | karma článku: 26,52 | přečteno: 1638x