Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Manipulace a demagogie pro změnu z druhé strany barikády :) Jak vidno, obě vyhrocené strany mají své příznivce, ochotné se ...kdoví, k čemu všemu ochotné :)

0 0
možnosti
LJ

Tak jsem se na ten dokument podíval.

0 0
možnosti
Foto

Je to asi první (dost možná i poslední) článek, který jsem od vás četl. Ve svém profilu píšete, že chcete psát o "skutečné pravdě". Vzhledem k tomu, že je dost složité určit, co to ta "skutečná pravda" je, je to vysoká ambice. Nechci vám nějak radit (těžíte se zde velké "úspěšnosti"), ale pro začátek by možná stačilo, kdybyste používal pravdivá data a na jejich základě formuloval a prezentoval svůj názor.

2 0
možnosti
LJ

Pravda je to, co autor napíše, a když s ním nesouhlasíte, tak vás označí za lháře, pracovníka v žoldu západu a podobné ptákoviny...

5 0
možnosti
Foto

J94a77k92u68b 71R38o94t60h

7. 3. 2016 18:27

Nejdřív mi ten autorův blábol přišel trapný (zvlášť pak pasáže, které dokola opakuje ve všech svých výhřezech), po pár odstavcích hořce směšný a nakonec smutný. Smutný tím, jak jedinec se schopností jakž takž cosi sepsat dokáže naklást slova do odporné směsky nenávistných floskulí, komických formulací a děsivých stanovisek. ;-(

17 1
možnosti
Foto

Odporná směska nenávistných floskulí?

Úžasné.

1 7
možnosti
MT

Je zajímavé sledovat, že ač je karma článku vysoká, většina souhlasících se bojí vyjádřit, aby nebyli "zesměšněni" probruselskými a pro washingtonskými hujery. :-)

2 5
možnosti
Foto

Nebo se prostě stydí. To je taky pochopitelné.

7 2
možnosti
Foto

Prošel jsem si trochu diksusi a jeden citát, který je dále rozvíjen, stojí za to: "Válka, kterou USA vyvolají."

----------------------------

Tady se už zřejmě připravuje půda na to, že až Rusové zase někam vtrhnou, třeba do Pobaltí, tak za to budou moci USA. A až nám tu bouchne pár ruských atomovek, tak titíž lidé budou tvrdit, že si za to můžem sami.

14 3
možnosti
Foto

Vše se dá otočit. Ale spíš je třeba doufat, že další dobrodružství USA nebude v Evropě. Afrika a Střední Východ úplně stačily.

2 1
možnosti
MT

Autore, já s Vámi souhlasím, ač to není tak dávno kdy jsem byl silně pro americkým fandou ! R^[>-]

3 6
možnosti
Foto

I já. Obojí, co jste jmenoval. Ještě Radar jsem silně propagoval, ale po UA mi klesl elán.

1 4
možnosti
ZB

Západní propaganda a její internetový přisluhovači....Nejen z tohoto článku,ale i s toho ostatního co tu sepisujete dýchají 50.léta.Prorusky zaslepený fanatik,bojovník proti Západu,USA,EU a NATO věrný stoupenec Zemana,to mluví za vše....Rv

11 1
možnosti
KT

Zaprodanci a ztroskotanci, případně samozvanci... chybí! Nemohu uvěřit, že je to možné ještě v 21. století.

2 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že kdybychom si toho pána na Hradě nevšímali a nepsalo se o něm a nediskutovalo o něm, tak by se stáhnul sám. Všimněte si, že když se o něm pár dnů nepíše, tak hned přitvrdí ve výrocích. Jeho ego prostě potřebuje publicitu. To mu dělá dobře. A všichni ti podržtaškové, co ho tu vychvalují, mu dělají dobře. A oni to vědí. Ani jedna strana by se bez té druhé neobešla. Tím nemyslím blogery, to jsou malí páni, stejně jako já a další diskutující. Optimální by byl bojkot sdělovacích prostředků. Ale to by asi Babišovo impérium neudělalo. Přeci platí: já na bráchu, brácha na mě.

14 2
možnosti
Foto

Má to něco do sebe, až na to, že to nefunguje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik