Nacistické metody Billa Gatese

Světu vládnou ze zákulisí agresivní, psychopatické a nacistické nejbohatší rody světa v roli stínové vlády (DEEP STATE), pro které páchají černou práci jejich zkorumpované bezcitné loutky snažící se o snížení populace na světě.

Stínovou vládu, resp. DEEP STATE, která tahá za nitky ze zákulisí na politické scéně nejen v USA, kritizuje i sám americký prezident Donald Trump. Protože se nedaří dosadit svého poslušného koně do role prezidenta Spojených států Joe Bidena kvůli zfalšování voleb, stínová vláda kvičí po celém světě. Advokáti, soudci včetně Nejvyššího soudu USA jsou velmi zaneprázdněni, takže přicházejí zprávy z USA o tom, že DEEP STATE skrze Joe Bidena chtěla ukrást prezidentské křeslo podvodnými scénáři, ale o tom až v příštích článcích.

Teď zpět k osobě Billa Gatese a jeho osobou podporované celosvětové vakcinaci. Jedna z dalších zbohatlých loutek je právě jeho kontroverzní osoba, která převzala úlohu německého lékaře Josefa Mengeleho. Sám se prozradil, když přednesl své plány v roce 2010 na konferenci TED (Technology, Entertainment, Design), v českém překladu Technologie, Zábava, Design. O těchto slovech bylo už mnoho napsáno, ale je třeba si je opět připomenout pro nově probuzené lidi, kteří začínají podezřívat současný politický systém až v současné době. Video z konference vkládám pod citaci.(viz zdroj) Níže uvedenou větu řekl sám Bill Gates v čase 4.31.

Pro Billa Gatesa jsou zřejmě inovativní technologií, designem a zábavou tato slova, cituji :

,,Tak se podívejme nejdříve na populaci. Dnes jsou na světě 6,8 miliardy lidí, což se zvedne na zhruba 9 miliard. Když se nám bude dařit vyvíjet nové vakcíny, zlepšovat lékařskou nebo reprodukční péči, mohli bychom to číslo snížit tak o 10 až 15 procent“

 

 

Takže Bill Gates má zájem dle plánů konstruktérů NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU vyvraždit 10 – 15 procent populace pomocí vakcinace. Je to jeden z více plánů depopulace, resp. úbytku lidí na planetě z ekologického důvodu. Další plány jsou financování terorismu skrze invazi Islámského státu do Evropy a USA Georgem Sorosem pod záštitou solidarity, ale to není předmětem tohoto článku.

Je třeba zvrhnout vlády po celém světě, které aplikují tento scénář dle stínové globální vlády DEEP STATE, a spáchaly velezradu a vlastizradu ve svých státech a vůči svým voličům !

Autor: Libor Malý | úterý 1.12.2020 11:28 | karma článku: 20,63 | přečteno: 883x