Maláčová ,,Situace bude špatná ještě několik měsíců“

Ministryně práce a sociálních věcí České republiky Jana Maláčová (ČSSD) nám sdělila v pořadu Otázky Václava Moravce budoucnost tmavých zítřků.

Budoucnost, kterou nám zavěštila paní Maláčová zřejmě z věštecké koule cituji :

,,Situace bude špatná ještě několik měsíců, a my musíme se přepnout do té mentality, že když se situace teď zlepšuje, tak z daleka není vyhráno“

Dle mého názoru je dost pravděpodobné, že ministryně MPSV Jana Maláčová ví o skutečnostech, o kterých obyčejní občané České republiky nemají tušení. Také mi její věta z pořadu Václava Moravce (viz níže) zapadá do koncepce Nového světového řádu, o kterém jsem psal v minulém článku  ,,Přichází implementace Nového světového řádu, pojďme do ulic“. (viz níže)

Jsem přesvědčen, a má intuice mi napovídá, že tento vzkaz do podvědomí lidí je... 

,,Budete si muset zvyknout na totalitní opatření zákazů a příkazů na dlouhé měsíce, ale také na vakcinaci, která obsahuje rozporuplné složení".

Politici hlavně v ČSSD mají zvláštní dar. Mluvit tak, že někteří občané České republiky poznají, že tato vyřčená slova o budoucnosti tzv. noty mají souvislost s naplánovanou globalistickou politikou George Sorose, který ovlivňuje ilegálním způsobem politický systém na celém světě směr totalitní Nový světový řád (New Word order). Dalším důkazem těchto scénářů o vyřčené budoucnosti tmavých zítřků filantropem Georgem Sorosem nám sdělila v roce 2018 mainstreamová televize PRIMA (viz níže)

 

 

Zdroj :

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1126672097-otazky-vaclava-moravce/220411030501122/

https://malylibor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760983

https://www.youtube.com/watch?v=DytlHcgp4jw

 

 

       

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Malý | neděle 22.11.2020 15:31 | karma článku: 18,74 | přečteno: 671x