Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já s vámi souhlasím, navíc jsme jmenovci, ale to se nemůžete trochu zdokonalit v rodném jazyce? Dlouhatánská slohovka žáka páté třídy. Ty neuvěřitelné šroubované obraty s vychýleními z větné vazby. Jak chcete, aby vám volič rozuměl, pokud budete kandidovat. Pište jednoduše, tak, jak myslíte a mluvíte, jenom si nechte opravit hrubky! Myslím to dobře, tak mi hned nenadávejte.

1 0
možnosti
JL

S dovolenim laskavych ctenaru bych upozornil na male video uvadene na web Atlas.cz. Jmenuje se "Pavlaskova basen pro Zemana". Urcite nebude litovat.

0 0
možnosti
RM

R20o61m26a14n 73M60á90c12a

2. 11. 2016 19:27

Dle mých informací, jsou určití politici či lidé z neziskových organizací placeni a korumpováni za poškozování česko - čínských vztahů. Také manipulují s lidmi na náměstích, aby vyprovokovali Pražský Majdan do 17.11. 2016 a donutili prezidenta ČR k abdikaci. Tyto vyprovokované převraty amerických tajných služeb známe nejen z Ukrajiny, ale i z dalších zemí po celém světě, např. z Egypta, Venezuely či Sýrie.

Zdroj: http://malylibor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=564352

Zrejme aeronet.Tam to psali

4 3
možnosti
Foto

Pan Brady tvořil katalyzátor pokusu o puč. Pomohl demokracii tím, že se puč nezdařil a pan Herman odkráčel s nepořízenou.

5 5
možnosti
MB

Puč? Ty jo, vy máte fakt dost a ta vaše plusantka taky ;-D

2 0
možnosti
JL

Každá česká politická debata dokazuje, že homo sapiens vyhyne.

0 0
možnosti
Foto

Už vyhynul. Největší mozky měli lidé snad 3000, let p.n.l.

0 0
možnosti
JL

Spiknuti? Clanek paan Maleho pripomina casna leta sedmdesata kdy rusti okupanti a jejich cs. prisluhovaci oznacovali "Prazske Jaro" jako spiknuti zapadnich imperialistu spolu cs. reakcionari. Prikladem muze byt jeden z dilu majora Zemana, uz si nepamatuju ktery, byl v nem J. Bek na vylete v zapadnim Berline nekdy na zacatku let sedesatych. Uz tehdy pry to spiknuti proti socializmu zacinalo. Pan Maly naznacuje, ze se ted deje neco podobneho.

4 2
možnosti
PT

P54e51t85r 82T53o78m83e74k

2. 11. 2016 17:18

Nesouhlasím. A proč to máte tak strašně roztahané ?

0 2
možnosti
OB

Pokud by ten spor zůstal mezi Becherovkářem a Sudeťákem s jeho strýcem, asi bych se přiklonil na stranu Sudeťáka, ale jakmile se do toho začla motat pravdoláska, tak mi bylo hned jasné odkud vítr fouká R^EU;-D

7 3
možnosti
Foto

Souhlasím.

Pokud pan Brady vychází (a já jsem nikde nezaznamenal, že by hovořil či jednal s kýmkoli jiným) pouze z informací, které mu dával a dává jeho synovec pan Herman a lidé Pražské kavárny, tak tomu jinak ani být nemůže!

9 6
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru.

Pan Brady si zřejmě neuvědomil, že je jen loutkou v rukou Zemanových odpůrců.

Karma R^

13 18
možnosti