Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jiří Brady si pouze myslí, že pomohl demokracii, je tomu naopak

Můj názor je ten, že Jiří Brady je velmi neznalý současnému politickému dění v České republice, a už vůbec nepochopil reálný stav globální politiky.

Myslím si, že tento člověk se nechal zmanipulovat ke slovům, jak pomohl demokracii, kterými ve skutečnosti demokracii uškodil kvůli svému ocenění. Dle mého názoru je celá tato kauza hrou některých politiků a politické opozice, která zneužila tuto osobu kvůli vyšším zájmům, ale zájmy České republiky to určitě nebyly.  

Dále si také myslím, že tato hra byla připravena politickými oponenty prezidenta České republiky Miloše Zemana jako dehonestace jeho osoby. V posledních dnech jsou potvrzována fakta, že Miloš Zeman pouze uvažoval o ocenění pana Jiřího Bradyho, protože důkazy písemného sdělení hradu o udělení vyznamenání neexistují. Dále také kanadská ambasáda potvrdila, že nedostala žádnou informaci o tom, že by měl pan Jiří Brady dostat ocenění od prezidenta České republiky. (viz zdroj níže). I kdyby prezident ČR Miloš Zeman chtěl zabránit setkání pana Hermana s dalajlámou, jak uvedl sám ministr kultury, měl opodstatněné důvody a předpokládal, že pan Herman může svým konáním poškodit ekonomické zájmy České republiky, na kterých pracuje prezident i vláda ČR dva roky. Dnes už víme, že se tak stalo a budeme jako občané České republiky doufat, že budeme součástí ekonomického a technologického rozvoje celé Euroasie. Budoucnost těchto kontinentů je jasně naplánována skrze novou čínskou banku AIIB, se kterou spolupracují i desítky zemí ze západní Evropy včetně Německa a Velké Británie.

Dle mého názoru byl pan Jiří Brady sprostě zneužit panem Hermanem k politické provokaci, kterou byl poškozen demokratický a ekonomický vývoj České republiky. A to hlavně tím, že čínská strana včera zrušila naplánované setkání s ministrem zemědělství Marianem Jurečkou, resp. s politikem KDU – ČSL, který se zastal svého kolegy Daniela Hermana kvůli oficiálnímu setkání s dalajlámou. Tím oba tito ministři poškodili zájmy České republiky. Ministr kultury Daniel Herman porušil dle slov ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka a ministra vnitra Milana Chovance ústní dohodu z jednání vlády za zavřenými dveřmi. Tato dohoda obsahovala souhlas všech ministrů, že setkání s dalajlámou nebude probíhat na oficiální úrovni kvůli bodům v obchodních smlouvách s Čínou o uznání její celistvosti Českou republikou.

V nedělním televizním pořadu PARTIE televize PRIMA, nám ministr zahraničí Lubomír Zaorálek sdělil téměř totožné informace jako ministr vnitra Milan Chovanec v pořadu České televize Otázky Václava Moravce. (viz zdroj níže)

Lubomír Zaorálek dále uvedl, že v roce 2014 se ptal všech ministrů, jestli souhlasí s bodem v obchodních smlouvách s Čínou o uznání celistvosti tohoto státu. Nikdo z ministrů prý nebyl proti. Dle Lubomíra Zaorálka ministr kultury Daniel Herman řekl, že setkání jeho osoby s dalajlámou proběhne soukromě mimo ministerstvo. Doslova prý Daniel Herman dodal, že se s dalajlámou potká na FORUM 2000. Pan Zorálek se náhle dozvěděl den před setkáním zásadní změnu, které se nečekaně naplánovalo na ministerstvu v 8 hodin ráno. Takže svým konáním podrazil ministra zahraničí a celou vládu, uvedl Zaorálek. Toto potvrdil i ministr Chovanec v pořadu České televize. Když se pan Zaorálek dovolal po několika pokusech panu Hermanovi, pan Herman mu doslova řekl, cituji:

,, Já tady sedím, mám tady vedle sebe Martina Palouše, tady mám Petra Koláře, tak je Vám dám k telefonu, tak prostě my jsme to tady dohodli, tak se zkuste nějak dohodnout“.  

Dále si můžete poslechnout téměř 6 min. zkrácené video z pořadu PARTIE (viz zdroj níže), kde vše ministr zahraničí vysvětluje.

Proč v daný okamžik řešil tuto záležitost s ministrem kultury Danielem Hermanem bývalý velvyslanec Petr Kolář, který spolupracuje s nevládní neziskovou organizací ,,Evropské hodnoty“? Jen dodávám, že jsem se v srpnu také vyjádřil k panu Kolářovi k jeho výrokům na ČT 24 svým článkem  ,,Budeme žít dle evropských hodnot nebo dle ,,Evropských hodnot''. (viz zdroj níže) Pan Kolář nám dle mého názoru vnucuje lživou propagandu, která také poškozuje Českou republiku. Z tohoto důvodu by mě zajímalo, kdo byl skutečným strůjcem manipulativní akce na Staroměstském náměstí.

Na této akci a v pořadu televize PRIMA Show Jana Krause (viz zdroj níže), několik herců, zpěváků a politických oponentů obviňují prezidenta České republiky Miloše Zemana kvůli servilnosti vůči Číně. Kvůli tomuto obvinění uvedu pár faktů o globální politice a ekonomice.

 Největší světové obchody s Čínou v miliardových částkách mají Spojené státy, takže Miloš Zeman se snaží z několika mála procent kopírovat ekonomiku našeho strategického západního partnera. Dokonce se dá říci, že se prezident i vláda České republiky snažili i o kopii politickou. A to proto, že i prezident Barack Obama se sešel s dalajlámou na neoficiální úrovni. O globálních ekonomických faktech mezi USA, EU a Čínou jsem psal ve svém článku v březnu tohoto roku ,,TOP 09 ignoruje slova demokraticky zvoleného prezidenta občany České republiky“.(viz zdroj níže) Takže kdo má zájem poškodit Českou republiku v obchodech s Čínou, které existují i mezi největšími mocnostmi západu a východu? Jsou to zájmy majitelů nadnárodních korporací a jejich zkorumpovaných politických loutek placených za lživou propagandu o ničení demokracie v České republice. Tito majitelé korporací mají zájem na tom, aby státy střední a východní Evropy zmizely z čínských či ruských trhů, přinejmenším je poškodily. Toto je také důvod sankcí vůči Rusku, protože z poškozování obchodů mezi Ruskem a Evropskou unií, profitují zejména tyto korporace.

Dle mých informací, jsou určití politici či lidé z neziskových organizací placeni a korumpováni za poškozování česko - čínských vztahů. Také manipulují s lidmi na náměstích, aby vyprovokovali Pražský Majdan do 17.11. 2016 a donutili prezidenta ČR k abdikaci. Tyto vyprovokované převraty amerických tajných služeb známe nejen z Ukrajiny, ale i z dalších zemí po celém světě, např. z Egypta, Venezuely či Sýrie.

Pokud třetí strana zasahuje do demokratického vývoje či obchodních vztahů České republiky, jsme v začínající totalitě, která nám vnucuje, s kým budeme obchodovat, co si budeme myslet a jak se budeme chovat. Toto je politika, kterou páchal starý Sovětský svaz před rokem 1989 a v současné době nám tato politika hrozí od západních spojenců.

Věřím, že Jiří Brady nevědomky podpořil lživou propagandu třetí strany, která poškozuje demokratický vývoj České republiky. Ten vývoj, kterým zatím kráčí i Spojené státy a Evropská unie. Je mi také líto, že tento člověk byl takto zneužit k těmto politickým hrátkám.

 

Zdroj :

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Kanadska-ambasada-nedostala-informace-o-vyznamenani-pro-Bradyho-459928

https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/vb.1491040544530242/1625601587740803/?type=2&theater

http://malylibor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=541455

https://www.youtube.com/watch?v=Gu1VTP5zQNo

http://malylibor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=499106

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1126672097-otazky-vaclava-moravce/216411030501030/

http://play.iprima.cz/partie/partie-30-10-2016

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Libor Malý | středa 2.11.2016 13:01 | karma článku: 42,66 | přečteno: 2748x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 244x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

USA uvalily nové sankce na stovky subjektů. V Rusku, Číně i na Slovensku

2. května 2024  6:49

Spojené státy americké uvalily nové sankce na stovky osob a právnických subjektů. Souvisejí hlavně...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik