Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... netřeba komentářeR^

1 2
možnosti
MR

to je ten problem, ukrajinske problemy musi vyresit Ukrajina. To by se vam libilo aby Merkel rekla - v Cesku je bordel a uplatkarstvi - ja to budu resit! Tak neco jako Ukrajina, ale v horsim provedeni. Rusko take neni demokraticke, a je to zaostala zeme ktera krome surovin a zbrani nema vubec nic, cili jim to nevydrzi, a to Putinovo Rusko si osvojuje pravo to tam "hasit"

4 1
možnosti
LM

L83i87b55o45r 98M81a55l18ý

5. 5. 2014 23:25

Rusko má dluh jen 11% HDP. Nezměstnanost 5%.

0 2
možnosti
Foto

R^  Dnes se již v žádné zemi světa neděje nic takového, co se děje na Ukrajině, jen jako "vnitřní záležitost" země. Než si odpovím na Vaši otázku, asi se budu zajímat o všechno možné, ale hlavně o to, kolik vojenských základen po světě mají USA a kolik jich má Rusko.

5 5
možnosti
Foto

Válku proti Ukrajině vede Ukrajina sama. Přesněji zájmové skupiny, kde jedni obvińují druhé a dovolávají se pomoci a podpory z venčí s tím, že ty druhé podporují zvenku ti druzí.;-€8-o:-/ Sám sobě agresorem8-o:-/?Nestranně vnímáno, ač zdánlivě nonsens, nejspíše, ano!8-o:-/

4 3
možnosti
TJ

V názorech ohledně pohledu na Rusko či USA vzhledem ke krizi na Ukrajině se můžeme vzájemně lišit, každopádně je otázkou, zda by situace došla až tak daleko, pokud by Ukrajina si ponechala jaderné zbraně, za jejichž dobrovolné odevzdání obdržela garance světových mocností ohledně celistvosti svého území. Myslíte si, že by kdokoliv, ať již ze západu či z východu si dovolil destabilizovat Ukrajinu a riskoval by, že zde po ulicích budou běhat neoznačení zakuklenci nejen s nejmodernějšími konvenčním vojenským arzenálem, ale s atomovými hlavicemi pod paží? KLDR sice je jednou nohou na hraně hladomoru, ale díky vlastnictví zbraní hromadného ničení bude neustále vydírat svět a držet ho pod krkem. Ukrajina, ať již je příčinou nestability kdokoli, ukázala nesmyslnost vzdání se nukleárního vojenského materiálu, protože pouze ten je bohužel v dnešní době maximální garancí, že si nikdo nic nedovolí.

4 2
možnosti
Foto

Poměrně malá, ale silně konfliktní a nacionalistická země - je jen dobře, že taková jaderné zbraně nemá.

2 4
možnosti
ZK

Z66d51e64n53a 81K67o35č88í

5. 5. 2014 16:53

Vojska NATO na cizím území !!!!!!

0 3
možnosti
Foto

Odpověď je snadná. Budeme-li se bavit o Ukrajině, tak to byl určitě strýček Sam, kdo poslal na Krym vojáky maskované za domobrance, zorganizoval referendum, v němž pro osamostanění Krymu bylo cca 99% hlasujících, přestože etnických Rusů je tam jen 58% - čili slaboučká většina. Dokonce chtěl v Sevastopolu vybudovat raketovou základnu, maskovanou jako školu a ukrást ruskou flotilu! A připojil Krym k USA. V neposlední řadě pak tajně poslal do Kyjeva speciální oddíl několika tisíc agentů maskovaných za domorodce, kteří perfektně mluvili ukrajinštinou, a svrhli demokratického presidenta Janukovyče, který tak-tak že stačil sbalit svůj skromný majeteček (jen s tím zlatem se musel nadřít!) a ukrýt se v bezpečném náručí svatého Vladimíra.

Jasné - USA je agresorem!

Pane autore, nechodíte se soudruhem Cvalínem a Šustekem na vodku?

11 9
možnosti

Ještě byste měl vysvětlit těch 5 miliard dolarů od americké vlády a požadovat jejich vyúčtování.

6 5
možnosti
JR

Ten příklad s Německem je dobrý, opravdu.

Ale za to, že se ptáte, budete bit (vlastně už jste:-)). Pokládat si otázky se nenosí, prostě věřte tomu, co vám je předkládáno a budete za informovaného odborníka;-)

1 2
možnosti
TJ

Ten příklad s Německem je opravdu dobrý a položím otázku, ač píšete, že se to nenosí. Ve kterém roce naposledy Německo porušilo své závazky a anektovalo sousední zemi její území, které mu garantovalo, pod záminkou ochrany svých utiskovaných soukmenovců? Rusko to provedlo před pár dny. Jakmile začne Německo 69 let po své porážce vojensky obsazovat sousední území, stejně jako Rusko v dnešních dnech, tak Vám dám za pravdu, že se bojím Německa. Momentálně se to neděje, tak o jaké demagogii autor hovoří?

2 1
možnosti
JH

J68a75n 40H72l42e90d55í27k

5. 5. 2014 14:49

Liborku, kráčíte po správné cestě, američtí imperialisté bijí negry a odmítají přijmout a krmit a šatit a bavit Mexikánce,-- západoněmečtí revanšisté, kteří prohráli válku pouze díky hrdinné a obětavé sovětské Rudé Armádě, opět kormidlují EU a podporují prý po nezávislosti toužící Ukrajince, kteří zbavili trůnu hodného, pracovitého Janukoviče, který si založil v Ženevě konto, na které si v potu tváře našetřil pouhé 4 miliardy Kč, které mu švýcarští otylí úředníci právě sprostě zablokovali. A závěrem kauza Vláďa Putin, posel míru, lásky a vzájemné spolupráce!!! Přece může mít názor na Ukrajinu jaký chce, vždyť pouze brání 17% rusky mluvícího lidu, který úpí pod okovanou botou kyjevských hrdlořezů.

9 3
možnosti
JT

V podstate mate pravdu, jen jste to napsal dost blbe. Clovek by z toho mohl mit pocit, ze to myslite ironicky.

3 4
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik