Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P47e52t91r 79B94a31l16c11a39r

16. 3. 2015 19:27

A co na to ČT?

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o vysílání České televize.

K chybnému označení vojáka ve dvou různých reportážích vysílaných na ČT24 17. února došlo vlivem technického problému při živém odbavování titulků v Událostech (ve zprávách v průběhu dne byl popisek správný). Nejedná se tedy o chybu redakční ani o záměr. Inkriminovaná záměna se sice může zdát politováníhodnou a samozřejmě nás mrzí, jsme však přesvědčeni, že na celkovém vyznění reportáže nic nezměnila.

S pozdravem 

Kamila Kaislerová

ČESKÁ TELEVIZE

Divácké centrum

0 0
možnosti
JP

Nejde už jen o to, že tv  lže, ale že vás s vašimi názory zcela ignoruje. Zpočátku se o cosi po kritice jako-by snažila, nyní ale tvrdě pokračuje ve svém lživém kurzu, v noci tam nastrčí Ransdorfa, aby bylo vidět dobrou vůli panstva, hlavní zprávy ale spíš přitvrdily ve lžích a manipulcích s veřejností.

7 1
možnosti
JK

Prevrat byl demokraticky a neudelal ho pravy sektor. CT nelze. CT obcas chybuje jako kazde medium. Tezko muze byt tedy tato neexistujici propaganda za valecnou v zajmu Bruselu, kdyz Brusel zadnou valku nevede ani nechce. Ale je mi jasne, ze vase "prozreni" bruselskych valecnych stvacu tato hola fakta nijak nenahlodaji ;-D

1 9
možnosti
Foto

L50i80b72o65r 91M78a76l81ý

21. 2. 2015 23:41

Vy asi nevíte, že proběhlo setkání Rady České televize, kde bylo řečeno Petrem Koutným...

  „Česká televize se nachází v nějakém geopolitickém prostředí, kde panuje určité vidění světa, na jehož základě posuzuje svoji vyváženost. Není to však hledisko absolutní, je to pouze relativní srovnávání v rámci geopolitického prostoru, v němž se nachází naše společnost, a tedy i její veřejnoprávní médium. Není tajemstvím, že všechny rešerše, které si dělá Česká televize u renomovaných agentur, pro ni vycházejí dobře. Nicméně ty agentury se nacházejí v tomtéž geopolitickém prostoru jako Česká televize, čili je to zase předem svým způsobem determinovaný pohled,“ Tím bylo řečeno vše, takže Česká televize musí vysílat dle toho v jakém geopolitickém vlivu se nachází. Musím se smát :-) Tímto výrokem nám sdělil ,, Občané, za Vaše peníze Vám musíme lhát "

  Jsou to všechno loutky, které sloužili sionistům, ale této celosvětové mafii už byla odříznuta pomyslně hlava. Chapadla vlivu, co jsou i agenti v diskusích ještě nedostali informace. Za pár týdnů dostanete befel, aby jste se stáhli z těchto diskuzích, protože žádná válka podporovaná Scwarzenbergem, Kaloskem, Bursíkem....už nebude. Do pár týdnů bude zrušen i FED a sionisté už nebudou moci spáchat svůj nacistický scénář New World Order o kterém několikrát mluvil Bush st. i ml před kongresem. Videa jsou na internetu, takže neexistující konspirační teorie jsou realitou, ale to už vzdělaní a chytří lidé vědí, kapitáne také Bohumíre Šimku nebo jaké máte ještě jméno ?

0 0
možnosti
PV

Je to bohužel tak. R^Ovšem otázka nastává teď: v čem všem nám tedy ještě nalhávají? 

I když už se ani ničemu nedivím, když člen rady, horlivý svazácký funkcionář Jankovec, nám vysvětlil, že ČT musí informovat dle článku č.4 o vedoucí úloze EU, ne dle reality...

9 2
možnosti
Foto

L58i16b58o44r 26M37a91l57ý

21. 2. 2015 23:44

O situaci na Ukrajině nám lže téměř o všem. Píši téměř, protože když se začne separatistům dařit a zastavují genocidu ukrajinské armády, jsme o těchto útocích separatistů informováni zcela pravdivě a je nám vysvětlováno, jak se Putinovi daří. Už se tomu musím smát. Jinak děkuji za palec. :-)

0 1
možnosti

Autorovi karma s tedy souhlas a R^.

Ty lži jsou všude a denně.

8 1
možnosti
Foto

ČT lže. Jak originální !!! Opravdu nevím , co chcete. V TV je Vyvadil i Palata, Zeman i Klaus, Šarapatka i Karas, Vandas i Konečná !

Píšete, že při hledání PRAVDY ve zprávách ji nenacházíte. Představuji si to asi tak , že koukáte a čekáte na sdělení : VVP má úplnou pravdu , Ukrajinci jsou banderovci a zločinci.

Jenomže ono sdělení nepřijde ! Přemýšlejte ! Třeba .... to není PRAVDA.;-D

3 8
možnosti
Foto

L71i51b50o65r 53M61a78l44ý

21. 2. 2015 23:46

Jsou to všechno loutky, které sloužili sionistům, ale této celosvětové mafii už byla odříznuta pomyslně hlava. Chapadla vlivu, co jsou i agenti v diskusích ještě nedostali informace. Za pár týdnů dostanete befel, aby jste se stáhli z těchto diskuzích, protože žádná válka podporovaná Scwarzenbergem, Kaloskem, Bursíkem....už nebude. Do pár týdnů bude zrušen i FED a sionisté už nebudou moci spáchat svůj nacistický scénář New World Order o kterém několikrát mluvil Bush st. i ml před kongresem. Videa jsou na internetu, takže neexistující konspirační teorie jsou realitou, ale to už vzdělaní a chytří lidé vědí, vojíne. Sbohem.

0 0
možnosti
PM

"Také mi říkal, že na východní Ukrajině létají ukrajinské stíhačky v úrovni vyšších domů a střílejí do oken civilistů."

Tak větší blábol jsem ještě neslyšel. To je možné jen v amerických filmech, ale skutečnost je bohudík trochu (hodně) jiná;-D8-o;-D

3 1
možnosti
Foto

L26i51b41o55r 59M39a46l40ý

21. 2. 2015 23:50

Přesně tak jiná, jako že se ukrajinské stíhačky nemohou dostat do 10 000 metrů a sestřelit MH17 ? Ale oficiální zpáva z Holandska měla fotky a několik desítek malých strřel v kokpitu Boeingu o průměru 30 mm. Zřejmě nějaké metreority, že ? Vy jste neviděl letět stíhačku směrem dolů z kilometrové výšky a střílet do objektů, já ano.

0 2
možnosti
Foto

A co jste čekal? Opravdu jste myslel, že ČT nám předloží pravdu a nic než pravdu? Vážně? To je, nezlobte se na mě, ale opravdu hodně naivní.

8 0
možnosti
Foto

L55i58b53o68r 63M64a76l16ý

22. 2. 2015 0:18

Věnuji se za poslední rok deset hodin denně politice a o všem vím. Ale toto byla aktuální záležitost a chtěl jsem o tom napsat. Tuto věc jsem ten den poslal jednomu poslanci na fb, aby to sdílel a sdílel to, píši pravdy na své fb své stránky, byl jsem 17.11.2014 v Praze na podporu prezidenta, chodím na zastupitelstvo na osobní jednání v našem městě, kde máme pana Hausenblase, který je řízen americkou ambasádou a panem Janečkem. Jsem aktivní člověk v záchraně našich životů před globální válkou a zastánce skutečné demokracie, kterou tu nemáme. Tuto informaci jsem chtěl dostat do všech směrů.

0 0
možnosti
VR

Hodně velká  hloupost...Rv.

6 5
možnosti
LK

L32e57o18š 36K86a39ň45a

21. 2. 2015 0:48

Obsah je stejný, tak nevidím důkaz nějakého spiknutí. Rozdíl ve formě je spíš omyl. Mě by zajímalo, co je mainstream a co alternativní zdroje. Rád bych odkazy. Vynechte prosím ruské servery, potom Aeronet a Parlamentní listy. Chci vidět alternativní servery, které si zprávy ověřují. Jinak jste jen troll.

9 9
možnosti
Foto

L42i40b14o79r 91M70a26l48ý

22. 2. 2015 0:03

Vůbec nemám potřebu Vám sdělovat mé zdroje, protože jich mám více jak deset. Steně tak koukám na mainstream, ale stejnou pravdu napíše či natočí stejné video vždy více médií. Ale abych nechodil kolem horké kaše. Pravdu vidíte i na Youtube, kde jsou natočené videa třeba z Oděsy. Na Youtube můžete vidět i reporáže z České televize, kde pan Eichler, odborník na mezinárodní vztahy, říká pravdu panu Kalouskovi. Uznává, že na východě Ukrajiny jsou ruští vojáci, ale stejně tak na druhé straně jsou vojáci z Evropy, a to z Estonska, Švédska, Polska a placené, soukromé jednoty místních oligarchů. Tato diskuze byla odvysílána kolem 21.30 18.2. 2015. Líbí se mi, jak den po lži o které jsem napsal, Česká televize rychle odvysílal tuto diskusi, kde je řečena pravda panem Eichlerem a panem Foldynou. Nebojte, v této zemi se za pár dnů dozvíme pravdu a to všude ve světě, protože celosvětové mafiánské chobotnici byla odříznuta hlava a už nemá vliv na americkou politiku. Proto se nedostala podpora Porošenkovi z Washigtonu a byla naposlední chvíli zastavena globální světová válka.

0 2
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik