Tak to už je moc. Adam B. Baroš večeří šoulet.

Menora, na dveřích svitek Tóry, mistrovství v točení drejdlem, to jsou tajemství, která ukrývá osobnost jednoho z předních českých mediálních investigativců Adama B. Bartoše.

Spojení těchto skutečností s jeho špatně hranou rolí odhalovače světových židovských spiknutí odkrývá překvapivou skutečnost. Adam B. Bartoš je agentem světového židovstva, který svou dosavadní publikační činností odvracel pozornost od skutečných cílů sionistů, zamoření světových restaurací a bufetů šouletem.
Není bez zajímavosti, že původní příjmení Adama bylo Kohn. Bylo pro něj těžké se rozloučit se svým jménem, prosadil si proto ponechání alespoň původního, biblického jména Adam a Kohn byl nahrazen klasicky árijským Bartoš.
Podrobný průzkum fotografií, které se podařilo získat od dobře utajeného zdroje odhalí mnohá tajemství. Ukažme si některá z nich.
Na první fotografii je Adam ještě před přechodem na druhou stranu barikády. V té době byl mezi svými přáteli znám jako marnivec, pyšnící se hustým vousem a vždy pečlivě upravenými pejzy. Dle svých přátel z mládí byl prý náležitě pyšný i na své umění točit drejdlem, které mu přineslo přízeň nejedné mladé dívky.
Také rodinná momentka skrývá překvapení, devítiramenný svícen umístěný na krbové římse. Lze z toho soudit, že i Adam pravidelně každý rok slaví svátek světel, takzvanou Chanuku.
Instalaci Mezuzy, schrány na svitek s citací z Tóry, na kterou dohlíží osobně Adam B. Bartoš, dokládá tento snímek. Není bez zajímavosti, že ve strachu z odhalení své pravé víry byla Adamem tato schrána nedávno zadlabána do dveřního rámu a zakryta ovládáním bezpečnostního systému.
Jde o závažná zjištění a doufejme, že jejich zveřejnění přispěje k lepší ochraně českého národa před nebezpečným přehlcením šouletem. Raději si ani nepředstavujme, jaký by byl národní pokrm, pokud by tento žolík z centra světového židovstva dále svou falešnou novinářskou činností motal hlavy čtenářů a odváděl jejich pozornost od opravdového ohrožení.

Pokud jste dočetli až sem a stále máte pocit, že někomu hráblo, následujte bílého králíčka a tento odkaz: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2548-tak-tohle-uz-je-moc-na-hrade-schwarzenbergovy-manzelky-se-hajluje-.aspx

Autor: Dusan Makovsky | pondělí 21.1.2013 11:02 | karma článku: 11,80 | přečteno: 1213x