Měl tu Kikinu sejmout aneb nová modla virtuálních lobotomiků

Politická kultura v Čechách má svou novou hvězdu. Chlapíka s airsoftovou pistolí, který odpravil presidenta. Přeskočme ale stupiditu onoho činu, které se jistě bude věnovat mnoho článků. Přeskočme polemiku nad tím, nakolik je protestem proti vládě „poprava“ presidenta pár týdnů před odchodem a v době, kdy on sám vystupuje aktivně proti národem nenáviděné vládě. Ignorujme dokonce i příslušnost „střelce“ ke KSČM a neschopnost ochranky, která by v běžně fungujícím systému nechala z onoho chlapíka jen hromadu bezduchého masa a rozpoutala hysterické výlevy pacifistů, humanistů, Kellera a Besta.

Podívejme se, jak na celou událost reaguje, zpravidla anonymitou chráněný, virtuální národ a jak se se stupiditou sobě vlastní zahrabává do ještě větší hromady hnusu a povoluje stavidla zla, špíny a idiocie.

Dagmar Hasilová Faldynová Ty (Kalousku) budeš další, a doufám, že už to nebudou antiperle   
Lia Žohova Zvolankova do prdele mu někdo nemohl dat do ruky devitku..skara:-(

Katerina Dzurinova To je teda velká škoda že to nebylo pravý..a proč bysme měli naříkat byly by sme jen rádi!!!!!!

 Je až neskutečné, jak nízké pudy dokáže v lidech probudit slepá nenávist vůči vládě a je k neuvěření, že zrovna ženské ruce dokáží napsat věty, ze kterých přímo řve touha po krvi.  Některé z autorek se na svých facebookových profilech chlubí svými dětmi. Jak mohou být dobrými matkami a přitom volat po vraždění?

Petr Horský Skoda ze toho zmrda nezabil

Miroslav Budík Musím se smát, zrovna sem to čet ... už je to tadýýýýýý ... a příště už asi poteče krev ... je vidět, že už to v lidech opravdu pořádně vře.

Karel Sykora Co nedokončila pistole dokončí provaz a pěkně na fest.Popravit celou tu pravičáckou a mafiánskou hnilobu která rozežrala vlast,svině zasraný.Já chci Ksčm a socialistický stát do píči už je to pro mě dlouhé!
Opravdu jsou si autoři citátu jisti, že by návrat do padesátých let bylo to pravé? Má ohrožení jejich životního standardu cenu gulagů, teroru a oprátek? Autorům citátů zřejmě nedochází, že jejich milovaný systém často požíral i své nejaktivnější služebníky a že by se v padesátých letech dost možná i oni sami zhoupli na kusu konopného lana.

Irena Procházková Mladikovi fandim,ma u me sympatie!!Blazen to urcite neni a vice takovych hrdinu co se neboji rici nazor vetsiny obyvatelstva.

Jaroslav Hejč česko má noveho hrdinu!!!doufam že si posvití na nečase a ostatní zmrdy ve vladě:Dale ted už naostro :D držím ti palce borče,u mě jsi hrdina a smekam před tebou :)

Radek Špetík Mam airsoftku ,zítra du za Kalóskem na pokec a postřel.. :-D

Jirina Svarcova komunisty jsem nikdy nevolila,ale nyní prostě budu !!!atˇmi pravičáci taktéž prdel políbí

Náš národ virtuální má novou modlu. Magora, který dokázal znemožnit presidentskou ochranku. A nejen to. Je první vlaštovkou něčeho, co kdekdo zlehčoval, že tak daleko to v líném českém národě nikdy nezajde. Lidé se začínají vzájemně ujišťovat, že když se to povedlo tomuhle, že příště se určitě najde někdo, kdo tu krev proleje pořádně. Virtuální národ v jedné větě vyjádří touhu po návratu komunistických pořádků a druhou větou dá najevo, že se tetelí radostí a očekáváním z toho, jak příště poteče krev.
Tentokrát vynechávám záměrně přirovnání k lůze, protože v tomto případě považuji citované za morální zrůdy. Lůza by bylo ještě mírné přirovnání.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dusan Makovsky | pátek 28.9.2012 23:08 | karma článku: 34,37 | přečteno: 2847x