Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mňo, moc na tu telku nekoukám, tak nevím, co jim vypadlo.

Ale souhlasím, že vynucovat platby za něco, co postrádá sledovatelnost, je konina. Natož platit TV koncesi za existenci elektroměru, nebo přítomnost radiopřijímače v telefonu, o kterou jsem nestál a sluchátka ihned zahodil, neb nehodlám chodit po ulici jako trotl s dráty v hlavě.

Z toho, co výjimečně sleduji, bych dal dobrovolně nějaký malý penízek ČT-2, patrně bych nelitoval korunky na Prima-ZOOM, z rozhlasů bych si uměl představit penízek pro ČRO-2 - Praha a ČRO-6-RFE. Ale uznávám, jsem menšinový konzument.

1 0
možnosti
JJ

Za výpadek mohly hradní jističe, nikoliv ČT. Ale jako hůl na psa, kterého chcete bít, se to docela hodilo, že? Rv

1 0
možnosti
Foto

To jsem nevěděl, že za přenos byly "odpovědné" hradní jističe :-)? Já žiji v představě, že za činnost a fungování České televize odpovídá, z našich daní více než dobře placený, management v čele s panem generálním ředitelem...:-(

0 0
možnosti
JL

Včera jsem státní svátek slavil ve vinárně. Ono se dělo i něco jiného?

0 0
možnosti
KD

Dvorak se diky sve komunisticke minulosti boji. Ale celou partu Zpravodajstvi by mel poslat na hostovani nekam do nizsi ligy.

0 0
možnosti
BM

Za pětadvacet let se to nestalo, takže chybička se vloudí vždycky. Nechápu proto proč to tak hrotíte. O nic jsme nepřišli, i slavnostní příchod pana prezidenta jsme viděli, i ty různé trapasy, které bylo raději nevidět....

5 3
možnosti
Foto

no, zcela pravdu asi nemáte. Takovéto akce má(?!?) televize jistě pojištěny z vícero zdrojů el. proudu a tak vysvětlení obou stran je trochu podivné.

Anebo, v TV dělají šlendriáni.

1 0
možnosti
VH

Napadlo Vás při Vašem vzdělání, že poruchu mohl způsobit:

 a/ přenosový systém (České radiokomunikace)

 b/ lokální výpadek proudu kdekoliv na trase (Pražská energetika)

 c/ zařízení ČT, které je prostě zařízením technickým a občas "vyplivne". Jestli Vás Vaše auto nenechalo nikdy ve štychu v nejnevhodnější okamžik, jste šťastný člověk.

 Maličkost: V přesvědčení o nesmyslnosti koncesionářských poplatků, respektive samotné existence veřejnoprávní televize jsme zajedno. Stejně jako v přesvědčení, že ČT smrdí již dlouho. A ryba i podnik vždy od hlavy.

6 0
možnosti
Foto

Výše uvedené možné problémy musí mít pan ředitel vyřešeny a zajištěny!Pro jistotu zkopíruji ještě jednou:

Mít k dispozici 7 miliard korun ročně a nebýt schopen zajistit bezchybný a kvalitní přímý přenos nejvýznamnějšího státního ceremoniálu nijak nesouvisí s kvalitou rozvodné sítě na Pražském hradě. Přitom příme přenosy sportovních pořadů nebo různých "zábavných" pořadů jsou bez chyby, i když tam třeba nejsou žádné rozvodné sítě...:-).

4 1
možnosti
PV

P46a93v85e46l 93V51é67b47r

29. 10. 2014 11:41

Při přenosech ne_ze_studia jsou vždy spuštěny napájecí agregáty. On ostatně ne každý takový jistič utáhne přenosový vůz i s technikou. A svádět to na něj může jenom amatér-diletant.

2 1
možnosti
PV

P31a60v79e46l 84V21é29b82r

29. 10. 2014 11:42

Tohle byla reakce na příspěvek pana Milana Tribučka z 11:22.

0 0
možnosti
MT

A jak ovlivní Česká televize kvalitu rozvodné sítě na pražském hradě?

2 2
možnosti
Foto

Mít k dispozici 7 miliard korun ročně a nebýt schopen zajistit bezchybný a kvalitní přímý přenos nejvýznamnějšího státního ceremoniálu nijak nesouvisí s kvalitou rozvodné sítě na Pražském hradě. Přitom příme přenosy sportovních pořadů nebo různých "zábavných" pořadů jsou bez chyby, i když tam třeba nejsou žádné rozvodné sítě...:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,87
  • Průměrná čtenost 2179x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik