Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém je v tom, že hlavním cílem je toto :  Zase pod rouškou ochrany lidí nasadit další regulaci, zdůvodnit existenci úředníků a především pomalu vypnout lidem mozky. Už ani nemusí přemýšlet jaké víno si koupit to za ně udělá všudepřítomný stát.  Totální postupné uloupení lidského mozku. Je to výroba poslušných, nepřemýšlících a pracujících zvířátek.

2 0
možnosti

U nás ve městě je asi 15 lékáren , z toho je 12 Dr. Max . V nich nedostanete normální paralen . 

Tak jako dnes nekoupíte normální marmeládu od malého prodejce, tak nekoupíte už víno od malého prodejce.

Co dělá antimonopolní úřad , Svaz živnostníků a podnikatelů a jiné podobné instituce ?

1 0
možnosti

P96e90t44r 73K85o52l36á37ř

1. 3. 2015 22:09

Ale dostanete normální paralen, zase to nezveličujte.

1 0
možnosti
Foto

Tak jak Státní zemědělská a potravinářská inspekce kontroluje kvalitu potravin, měla by kontrolovat i kvalitu sudových vín. V naší zemi je na počet obyvatel přeúředníkováno ale museli by zvýšit produktivitu práce, jsou za ni slušně placeni. Zákaz nic nevyřeší.

2 0
možnosti

J39a20n 44R69á77ž

25. 2. 2015 18:43

Nějak nejsem schopen vnímat rozdíl mezi sra*kami, které neviděly maso a přitom jsou klidně prodávány jako salámy,či klobásy v hypermarketech, a patoky vydávané za víno v mnoha t.zv. vinotékách. A při tom pachatel jednoho je ministrem a se slovy "lidé to chtějí" to klidně vyrábí a prodává, tak jiným pachatelům zrůdností to chce zarazit, i když ty patoky také "lidé chtějí". Obavám se, že lidé, který kupují rozemleté kůže smíchané se sojou a pilinami jako klobás, jsou většinově stejné kategorie, jako ti, který to, co zbude po vymytí sudů od vína a smíchá se to s jablečnou šťávou, kupují jako domácí víno. Hlavně když je to levné!

10 0
možnosti
Foto

Pane Makovče, s tím pivem jste si to vymyslel, že? To přece nikdo ani na chvíli nemohl myslet vážně. V Česku. Jestli to někdo myslel vážně, měl by se objednat u psychiatra. S tím vínem jsem to někde četl. Autor této myšlenky by si měl za psychiatrem zajít taky. :-/

1 1
možnosti
Foto

Doporučuji číst můj příspěvek do konce, včetně post scriptum...:-). Pro jistotu to ještě upravím...

4 0
možnosti

Není co bych já mohl ktomuto článku něco dodat.SouhlasímR^

1 0
možnosti

Tak je to stejný princip jako třeba u kovového šrotu. Nejsme schopni to ohlídat, tak to prostě zakážeme. Nebo u očkování, nedokážeme vás přesvědčit, tak vás donutíme. Nějak se nám ta svoboda poslední dobou vytrácí.

19 0
možnosti

K TOMUTO NENÍ CO DODAT. JEDNODUCHÉ a SPOLEHLIVÉ ŘEŠENÍ PROBLÉMU PATOKŮ . ale naši "experti" raději vytvoří xDESÍTEk TISÍC NEZAMESTNANÝCH....: 

"Pokud by se jednoduchou kontrolou zjistilo, že patoky jsou prodávány pod jiným názvem, např. „Moravské sudové“ nebo přímo nějakou odrůdou, kterou ale nikdy neviděly (zvláště oblíbený název „Pálava“), tak by byly veškeré patoky zabaveny, znehodnoceny, prodejce by dostal likvidační pokutu a doživotní zákaz podnikání v oboru prodeje čehokoliv, nejen patoků a alkoholických nápojů. Myslím, že po několika měsících internzivních kontrol, by prodej patoků pod falešným označením zcela vymizel."

7 0
možnosti

Do vína snadno přidáte vodu nebo nějaké levné patoky ze španělských slupek. Do piva těžko.

1 4
možnosti
Foto

Nebuďte líný si přečíst celý můj blog (až do konce)...ne jenom nadpis!:-). Právě jsem vyzkoušel přidat vodu do piva a šlo to lehce (jenom to potom moc nechutnalo...v podstatě se to nedalo pít.). Levný patok ze španělských slupek doma nemám, ale myslím, že by to dopadlo stejně...:-)

1 0
možnosti

Za vším, co se týká poživatin a jejich regulace, hledejte Babiše

8 2
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik