Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většina z vás kritizuje nejmladšího Čapka pro odlišné názory, ale sděluje vám "nedospělým", že setrváváte na názorech, připisované obvykle nedospělcům bez zkušeností. Já jsem viděl vstup obou osvobozovacích armád-jedni přijeli vymydlení a vyžehlení v parádních uniformách, neboť bojovali s Němci, kteří již neměli jakékoliv pohonné hmoty. Na druhé straně války jich Němci měli dosud více, a proto kladli větší odpor. Vítězové nad nimi byli uondaní, hodně jich padlo, což se vysvětluje klamavými ústy, že si nevážili života člověka. Takhle to všechno vy baštíte, nedospělci dosud! Nedivím se, že ta lidská společnost nikdy nezmoudří, když si přečtu vaše moudra!

0 0
možnosti

J20a12r48a 83R31a14n35k

24. 3. 2015 22:02

Dobu normalizace jsem nezazila, ale pokud tomu tak bylo, tak "hura"R^

S tim listopadem jsem se svezli.....prisel u nas pozdeji nez v Polsku, Madarsku a NDR - tihle uz prchali do Rakouska - zrejme pres CSSR, videla jsem je uz v cervenci/zari v rakouskych "ubytovnach" v Moerbish - kam smerovali sipky s napisy v nekolika jazycich "pro uprchliky"

0 0
možnosti
Foto

Vcelku jednoduchá odpověď: do varšavského paktu jsme byli vstoupeni bez legitimní vůle občanů. Do NATO jsme vstoupili tak, že většina skutečně volených zástupců s tím souhlasila (i soudruh Vyvadil, který dnes tak řve). 

Tedy zde bude projíždět nějaká vcelku bezvýznamná kolona vojenských aut a učiní tak se souhlasem vlády. 

Právně nejde o problém. Problém mají jen komunardi, kterým vadí nejen to, že jsme členy NATO, ale hlavně to, že členem je také Amerika, kterou z duše nenávidí. (Až Barák Obava skončí — a je nepochybné, že mandát neobhájí, Amerika se zase stane normálnějším státem. Pravda, dále socialistickým.)

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Až na to, jestli vůbec existuje nějaký stát, který socialistický není.

0 0
možnosti
Foto

Diky za zajimavy clanek. Nicmene musim trochu vyzdvihnout dve veci:

1) spojenecka vojska VS oznacujete za okupanty (nicmene to tak mozna bylo)

2) spojenecka vojska NATO, oznacujete za pratelska.

V tom s vami opravdu nesouhlasim. Bud jsou to spojenecka vojska a tim padem spratelena a pratelska, nebo jsou to nepratelska vojska (jako Wermacht 15.3.1939)

Zd eje jeden clanek na FAZ, ktery urcite ukazuje neco jineho co se deje a co nam vlada taji. Zrejme se budeme jeste divit...

http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/manoever-mit-nato-partnern-erstmals-raketenabschuesse-von-tschechien-aus-13496942.html

2 8
možnosti

Já bych také rád vyzdvihnul dvě věci:

1) Čapek píše blogy, neotevírá diskusi, ale krafat jinam chodí velice rád.

2) Čapek kopíruje texty z aeronetu a hraje si na chytrýho

Z toho vyplývá jediné: Čapek je rusofilní a pokrytecký kolaborant.:-P

14 2
možnosti
Foto

Karma!

Připomínám i Cimrmanovy živé obrazy ze seriálu Slavné české prohry.

11 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že stále tenčící fanklub příznivců prchajících dragounů se cítí být obklopen stále větším počtem nepřátel, je naprosto jasné, kdo je zde kůlem v plotě.

1 11
možnosti

Předpokládám že blog je jako ironie vůči národů českému. O statečnosti tohoto národa který , až na výjimky , si nechá kadit na hlavu počnůc  stranou a vládou , tak i  dřívě SSSR a dnes prakticky celým západem. Protesty proti průjezdu US vojsk jsou pouze demonstrace vlastní blbosti , když už jsme prakticky v NATO. [>-]

5 3
možnosti
Foto

Pane Bednáři ne plus, ale velké, velké mínus.Rv

2 0
možnosti

..vyloučeno není vůbec nic...ale u mne máte karmu....R^

10 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,87
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik