Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Asi do kapes těch, kteří investovali, ne? Co je na tom divného?  Chyba v žádném případě není v investorech. Pokud nějaká je, pak v objednatelích.

0 0
možnosti
Foto

Je rozdíl investovat a "investovat"...Pokud někdo  dostává peníze daňových poplatníků, tak by jej měli daňoví poplatníci (stát) znát, jestli to "náhodou" není někdo, kdo je s tvůrci "cinknutých" právních norem spojen...:-(. Pokud v tom nevidíte žádný problém (na rozdíl od většiny obyvatel civilizovaných zemí), tak je to samozřejmě Vaše právo.

1 0
možnosti
IN

A nejsou majiteli fotovoitackých elektráren naši ministři ve vládě?

1 0
možnosti
Foto

To nevím, ale vzhledem k anonymitě vlastníků OZE se to stoprocentně vyloučit nedá...Stejně jako nevíme, od koho odkoupil fotovoltaické parky státem majoritně vlastněný (ale asi ne ovládaný) ČEZ...:-(

1 0
možnosti
KF

K74a70r67e35l 40F73u84k75s34a

19. 11. 2014 12:34

R^ Zajímavé aspekty této problematiky mohou nastat i v případě sporů z mezinárodního investičního práva. Předpokládám, že všechny takové fotovoltaické elektrárny budou najednou (čistě "náhodou") vlastněny zahraničními subjekty (resp. anonymní akcie a.s. vlastnící elektrárnu drženy zahraničním vlastníkem), aby byla splněna základní podmínka arbitráže...

0 0
možnosti
DS

Já vím, že to může znít jako kacířská myšlenka, ale co nerespektovat arbitráže? Prostě se zbavit zahraničních společností, které nechtějí dodržovat naše právo a nabídnout trh jen těm, kteří mají zájem podnikat v prostředí, jaké si určí obyvatelstvo a ne banda cizích korporací.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,86
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik