Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Zítra si asi raději pustím Šlágr neboť to bude zábavnejší nez diskuze s avizovanými hosty Moravce;-(;-(

1 0
možnosti
JK

J42a31n 14K54a93r60a77s35e90k

30. 8. 2022 17:36

autor myslim uci na vysoke skole a proto bych ocekaval, ze chape, ze uloha medii neni v tom, aby se nejakou diskuzi bojovalo o nejake rozumne reseni. To se sice beznym obcanum takhle prodava, ale ze nekdo z vysokoskolskym vzdelanim to mysli vazne a neco takoveho pozaduje znamena, ze inteligence naroda(u) (a zde nemam na mysli jen Cesko) se zacina limitne blizit nule.

0 0
možnosti
ZZ

Podle toho, co jsme si v posledních volbách zvolili, to opravdu nevypadá moc dobře. Možná se na tom podepsalo i to porevoluční školství, které se tolik podporovalo.

;-(

1 0
možnosti
JR

J47a66n 27R81á44ž

30. 8. 2022 13:07

Publistika na ČT se propadá do stále hlubší bezvýznamnosti. Dívat se na "Moravce" chce jístou dávku masochismu.

PS. Marně přemýšlím, jaké zákulisní síly drží Morvace na obraozivasce v tom prestižním čase. Ale jak říkají latiníci: De gustibus non est disputandum (V Česku se vžila česká varianta toho rčení"Proti gustu žádný dišputát")

PS. Kdo se chce dívat na ČT, ať se klidně dívá, ale nechápu, proč bych měl někomu na umožnění této zábavy penězi přispívat i já.

5 0
možnosti
LC

Dávám karmu, za blog i za masochistickou vytrvalost ve sledování OVM.

12 0
možnosti
Foto

Už se na ně delší dobu nedívám, vyměnila jsem je za nedělní PRIMA-News. Včera jen výjimka (druhá část), ze zvědavosti, jestli se po prázdninách něco změnilo. Změnilo - k horšímu. Rv

3 0
možnosti
Foto

Náte pravdu. Už zase OVM. Vysmátý, odpočinutý televizní moderátor Vašek Moravec, dvě upravené, spokojené, rozjívené dámy (bankovní expertky) - a žoviální zástupce odborů, kterého občas připustili ke slovu. Společnost vzájemně si tykající, lichotící - a souznící... To tedy byla diskuze k tíživým problémům dneška? Na stolku chyběla již jen láhev šampaňského a chlebíčky s kaviárem. Díky, Česká televize, vaše publicistické pořady opravdu "nemají" chybu... Rv:-(Karma.

15 0
možnosti
JL

Popravdě se mi ulevilo, když se Otázky zase rozjely. Svět by totiž nebyl úplný, kdyby Otázky nebyly - narozdíl od Staňka, kde vysílají i bez Staňka - bez Moravce se ptát politiků či odborníků nelze! Čekáme, dokud se Václaqv nevrátí z Karibiku, Bali nebo kam si to na měsíc odskošil. I my muži potřebujeme týdenní dávku emocí s Václavem....a k té debatě - když moderátor, který má měsíčně minimálně 100 000 Kč se baví o ekonomických problémech s třemi lidmi, kteří berou ještě více - nevím tedy jak odbory, ale asi žádná bída - tak to musí být velká prča. Představte si, že nemáte důchod 18 000 , ale berete půl milionu měsíčně coby expert nějaké banky či 150 000 coby člen ČNB a máte se vážně tvářit přitom, že lidi budou muset platit pár tisíc měsíčně za energie. To je fuška. A ještě že vás to mrzí - ovšem že ne, chátra nemá na energie? Tak ať víc maká ne?

5 0
možnosti
MZ

Na Moravce se nedá dívat už asi 10 let. Je to něco podobného jako Máte slovo s uřvanou Jílkovou. Ty pořady by se mohly jmenovat všechny podobně, např. Máte slovo pokud budete říkat ten názor který se nám moderátorům a našim chlebodárcům líbí.

7 0
možnosti
RJ

R68a58d36e63k 37J95a71r71o98š

29. 8. 2022 14:10

Vaše chyba, pane. Máte koukat na Partii s Terezií Tomínkovou, která se (úspěšně) snaží být nestranná a zve si do diskuse relativně rovnoměrně "příslušníky" všech hlavních politických garnitur. A navíc se na ní moc hezky kouká na rozdíl od narcise Moravce :-)

12 1
možnosti
JK

Jo pěkně po bolševicku rozdělit na nesmiřitelné tábory a zahájit tvrdý boj. Tahle doktrína už nefrčí a že to není na půl dokazuje vykopnutí komunistů z parlamentu a ani když odpadlíky posbíral Babiš s Okamurou, tak to na většinu nedalo, a to jde o odpovědné oddané voliče.

2 4
možnosti
ZZ

Nefrčí ?

Vždyť dnešní pětikolka se ji už 9 let drží jako veš kabátu !

8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik