Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Pane Makovec, cením si vždy ve článcích pozitivních nápadů. A tak chci uchopit Váš článek takto a rozvinou diskusi k možným zlepšením: 

- Pana Babiše považuji za střet zájmů od začátku, ale to nic nemění na tom, co píšete. Popravdě řečeno bych nechtěla být v kůži pana Babiše, aniž bych ho jakkoliv soudila. Skutečně rozhodovat napsrosto nestranně...ale národ si to takto zvolil. Asi bych do toho z EU nešťourala, nevím. Ale je to karikatura českého národa, jen co je pravda. 

- Ač vnímám nutnost být v rámci EU, situaci s Německem také nevnímám jako růžovou. A v této otázce se ptám: Jaké konkrétní nápady a inspirace máte k restrukturalizaci EU? Budou to myslím důležité otázky, ještě žhavější po Ukrajině a navíc nás čekají volby...Budu moc ráda za Váš komentář, četla jsem Váš životopis, vypadá zajímavě. Děkuji předem.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jedna věc je možný střet zájmů, a tomu je vystaven nejméně každý druhý politik a jiná věc je konkrétní politické rozhodování, při které dojde k "naplnění" střetu zájmů, a tam je na hodnocení AB ještě brzy... EU vnímám pro Českou republiku jako nutnost, i když můžeme mít k samotnému fungování spoustu výhrad. Dokud nebudou mít na změnách fungování EU zájem hlavní "hráči" (Německo, Francie, Británie), tak k žádné změně nedojde. hlavním problémem EU je podle mě rozbujelá byrokracie dotacemi deformované ekonomické prostředí, které vedou k podobným ekonomickým nesmyslům jaké pamatujeme z doby "plánovaného hospodářství" a RVHP.

0 0
možnosti
Foto

Neříkejte, že jste vystudoval vysokou školu. To, co píšete nevypadá na vysokoškoláka. RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Opravdu jsem tu VŠE poctivě vystudoval...:-) Dejte mně prosím nějaký odkaz na nějaký Váš text, abych věděl, jak má vypadat text od "opravdového" vysokoškoláka, a já se tak mohl zdokonalit, aby moje další texty vyhověly požadavkům náročných čtenářů jako jste Vy. Děkuji.

2 0
možnosti
SN

:-)     ..................R^R^R^  !!

2 0
možnosti