Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane autore,

je dobře že víte jak to s ČSA a LP ve skutečnosti je, otázka je : Víte také jak je to skutečně s naší ekonomikou? Víte na př., že existuje paralelní projekt Ekonomické reformy? Najdete ho na webu: http://www.ekonomickareforma.cz. Přeji hloubavé čtení. Jaroslav Mencl:-(

0 0
možnosti
Foto

Troufám si tvrdit, že vím docela přesně, jak na tom naše ekonomika je... (minimálně stejně "přesně" jak uvádí MF ČR nebo ČNB...:-)).

0 0
možnosti
Foto

Data o tržbách z prodeje dlouhodobého majetku a materiálu (např. APC, hangár F, pozemky,..), dále mimořádné výnosy (např. výnos z výměny letištních slotů LHR) a také tržby z prodeje cenných papírů (např. prodej dceřiných společností):

2010: majetek – 2 694 mil, sloty LHR – 486 mil, DUTY FREE –767 mil, Slovak Air Services – 17,8 mil

2011: majetek – 876 mil, HCA – 530 mil, CSA Handling – 760 mil, CSA Services – 26 mil

2012: majetek – 108 mil, CSA Technics – 1 085 mil, AMADEUS – 9,7 mil, CSA Training Centre – 280 mil

2012-2013: B. aircraft – 2 210 mil.

2 0
možnosti
Foto

Je to více než 10 miliard korun, které se v těch letech "ztratily" v provozu.  Ještě  se dají vyčíslit prodeje majetku v letech 2006-2009...:-(Tvrdík odešel v roce 2005 (tím ho neomlouvám...!)

1 0
možnosti
Foto

Je s podivem, že Kalousek, Topolánek a další v řadě dosud nesedí. Těm lidem by měl být odebrán veškerý majetek. Zvláště Toplánek "vyznamenávající vrahy" je zrůdná osoba. Češi si to však nechají libít.

0 0
možnosti

ČSA zrušil LuftJarda celkem úspěšně. Následně podobně demontoval celou ČSSD. Uvidíme, jestli se mu stejně povede i tam, kde "radí" dneska - ale zrušit Čínu bude asi i pro tak nadaného talenta oříšek.

1 2
možnosti
JB

Něco k tématu byste neměl? Přesně kvůli těmto politickým zkratkám jsem tam, kde jsme. Na vysávání státního majetku se podílí a podílela celá řada lidí, ale hlupákům stačí vždy předhodit jedno jméno a pak ho do nekonečna opakovat. Organizovaný zločin není dílem jednoho člověka. A když se pozorně podíváte, zjistíte, že tady jde vždy o roganizovanou skupinu většinou pod nějakou politickou záštitou. S cílem dostat co nejvíc do vlastní kapsy.:-(Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 15,87
  • Průměrná čtenost 2178x
Od roku 1990 působím aktivně na českém kapitálovém trhu a mám poměrně jasný a vyhraněný názor na to co se děje v reálné ekonomice. Novodobě jsem i starobním důchodcem a současně studentem doktorandského studia. Děkuji za připomínky, případně i nesouhlasné názory, podložené argumenty a fakty.

 

Seznam rubrik