Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pane Majzlíku, píšete skvěle, snad to časem pomůže a to nejen Vám i když těm zatvrdlům a vrahům to asi nedojde. Pro ně je příhodnější dělat business ve farmacii.

Mám taky vlastní příběh. Před 6 lety mi diagnostikovali Diabetes prvního typu. Ve 30 letech. Prý bez šance na vyléčení. Údajně následek ne úplně zvládnuté chřipky, stresu  apod. Okamžitý přesun do nemocnice, kapačky. Po té edukace, nasazení inzulinu 4x denně. Takto to šlo 3 roky. Poté jsem začal užívat. Po roce užívání vysazení inzulinu, nasazení léků, po dalším roce vysazení léků. Nyní již jen kontroly. Glykovaný hemoglobin na úrovni zdravého člověka.

Závěr? Kupuju zboží na černém trhu. Nemám zahrádku ani možnost pěstovat. Zdravotnictví šetřím solidní balík peněz za inzuliny, injekce a další prostředky. Léčbu si vlastně hradím sám. Sehnat? Žádný problém. Stačí lusknout prstem nebo si občas udělat výlet do zemí, kde jsou na tom s inteligencí o trochu lépe. Takže ve finále vlastně solidně živím různé dealery, kteří takto přicházejí k solidním nezdaněným výdělkům. A stát? Utře nos a dobře mu tak. Poslední stádium je studium akvaponie a vlastní pěstování.

Je smutné žít v tomto státě.

4 0
možnosti
AK

Ve svobodné zemi svobodných lidí není potřeba zakazovat drogy.

Jenom zabíjet ty, kteří se pod jejich vlivem dopustí přestupku nebo zločinu. Třeba rozhážou popelnice, nebo něco ukradou, někoho napadnou.

Já jsem celkem pro.

Droga jako droga. Chlast nebo kokain.

P.S. Zabíjet je možno nahradit velmi přísně trestat. Ale pro pochopení celé věci je představa zabíjet poněkud jasnější.

0 1
možnosti
TT

Ehm, můžu jenom tak podotknout, že ty nejhrůznější zločiny vychází ze střízlivých hlav? A když už tedy pohlédneme na takové špatnosti, jako je jízda pod vlivem čehokoliv, musel by se v prvé řadě nějak zakázat adrenalin, který svými účinky - rychlou a agresivní jízdou - suverénně vede před áčkem. Tož prosím prr, s tím zabíjením mládeže, která kácí popelnice. Nežijeme v koncentráku. Alespoň ještě ne.

0 0
možnosti
HP

Já bych se nerad pouštěl do nějaké debaty o správnosti či nesprávnosti. Jenom by mě zajímalo, kolik byste si představoval za gram? Vážně to neberte jako útok, jenom si chci udělat nějakou představu.

0 1
možnosti
AK

No - v okamžiku kdy přestane dětinské zakazování, bude cena rovna produkčním nákladům plus přiměřený zisk. Protože konopí se dá pěstovat všude, může to řídit trh.

2 0
možnosti
SN

:-)  http://dvorakdusan.blog.idnes.cz/c/341358/Konopi-zlociny-a-mlceni

 novinaru.html odkaz na super článek také na blogu! Neskutečné! R^R^R^

0 0
možnosti
MO

Vzhledem k tomu, že jste vlastně "zločinec" vlastním jménem padre del Marihuano al Ganja, tak nevím jestli by jste měl veřejně vystoupit v televizi. Aby Vás národní protidrogová nesundala v přímém přenosu ....  Odpuste mi tu trochu ironie, ve skutečnosti Vám velmi držím palce a doufám, že Vaše snaha bude přínosem nejen pro Vaši dceru    R^R^R^

9 0
možnosti
HK

> Současný stav je prostě takový, že na jedné straně jsou staří a nemocní lidé, kterým by konopí velmi ulehčilo od neblahých až devastujících průvodních jevů mnoha nemocí, mnohé nemoci by vyléčilo bez jakýchkoliv závažných vedlejších účinků (které jsou u syntetických léků prakticky pravidlem) a zmírnilo a mnohdy zcela odstranilo některé projevy stárnutí, deklasující lidskou důstojnost.

Na toto jsou nějaké seriozní studie? Nebo to je jen intuitivní znalost autora?

2 7
možnosti
RH

R43a85d88e32k 51H38o50d33a24ň

20. 5. 2013 20:20

O tom že marihuana pomáhá spoustě pacientů s Parkinsonem se ví docela dlouho. O tom že pomáhá s léčbou ekzémů (aniž by měla vlivy jako třeba kortikoidy) se ví také, totéž u lupénky. Jediný problém je v tom, že v "našich podmínkách" vám to těžko někdo oficiálně potvrdí, když se k ní v zásadě "nemohl legálně dostat".

7 0
možnosti
KC

S autorem nemohu jinak než souhlasit. Politikům, bankéřům, dodavatelům čehokoliv a bossům farmaceutických firem nejde o prospěch a pomoc lidem, ale o naplnění vlastních kapes. Proč nemoci léčit, když se mohou jen umně udržovat, aby se gauneři napakovali?  Kdyby lidé věděli, co se děje za jejich zády ve jménu jejich "prospěchu", musela by okamžitě vypuknout revoluce.

10 0
možnosti

1) Podnikatelům jde samozřejmě zejména o naplnění jejich kapes. Je to tak správné a přirozené. Socialismus jsme tu už jednou měli a ten selhal

2) Zákaz konopí není žádné spiknutí politiků, farmaceutických firem a Marťanů. Je to prostý výplod lidské hlouposti, omezenosti a strachu z drog.

5 4
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik