Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J58a72n 10H47l83e39d96í81k

19. 7. 2013 15:11

za vším hledej voliče, který nadává, někdy si i zařve, ale ze zvyku podpoří furt ta samá nemehla, tu svou partaj,- která slibuje-slibuje ale NIC neudělá. Zkuste volit jinou partaj, která má třeba na štítě tézi o sociální spravedlnosti,-- co když to myslí vážně ? Ty profláknuté KSČSSD, TOP, VV, ODS---- myslí jenom na své žlaby !-- důkazů je moře!

0 0
možnosti
KO

Napsal jste to velmi kultivovaně, jen jste zapomněl ve všech případech zdůraznit rozhodující úlohu pravicových extremistů, jakožto hlavních iniciátorů zmíněných akcí. O policejních provokatérech v případě obou akcí pozdějších nemluvě. Nicméně KARMA a přání, abyste tomu zbytku myslících (vlastní hlavou) čtenářů tohoto blogu vydržel co nejdéle  :-) P.S. Ačkoli v případě prvním to nezbytně museli být  extremisté levicoví- nebo ne?

1 1
možnosti
Foto

Mimo jiné jsi i demagog :)

1 5
možnosti
ZD

a jak jste k tomuto soudu dospěl...pane Boháček...asi se znáte...podle tykání...ale i tak by mě to zajímalo...každý názor by měl mít i důvod...hezký večer...ZD:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik