Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už aby ti omezení hlupáci! Co dvají prednost alkoholu přet  lékem vymreli? Tak si to zdante hlupáci.

0 0
možnosti
KV

Domnívám se, že je jasné o co jde. Jediným legálním dodavatelem konopí je bývalý blízký spolupracovník pana Čuby. Rv

1 0
možnosti
MW

asiati tady ve svych trznicich,vecerkach prodavaji marianku a jine drogy a policie je jeste chrani..misto aby jim to zavrela a poslala je pryc..!!

0 2
možnosti
OH

Náš vrchní protidrogový mozek by si měl zajet do Rakouska. Tam by ho totiž klepla pepka a byl by od jeho nápadů klid. Stejně bych to doporučoval i "váženým" soudcům.

Tam se totiž již léta v growshopech prodává technika, literatura, semínka a, světe zboř se, dokonce malé rostlinky (klony ověřených samičích rostlin).

Stačí se jen zajímat o problematiku a to co se začalo dít u nás až příliš připomíná hon na čarodějnice.

7 0
možnosti
OH

A to ani nemluvím o některých státech USA (kde prohibice konopí vznikla i s jeho krvavým tažením na podporu zrušení průmyslu konopného papíru a vláken ve prospěch dřevařských lobby a lobby firmy DuPont a jeho umělých vláken) vše viz historie a současný stav, odkazy si najde kdo chce, kdo nechce věřit, toho odkazy nepřesvědčí.

1 0
možnosti
Foto

Ono to ani nemůže překvapit. Když Jim Humble začal propagovat léčebné účinky chlordioxidu, musel se dokonce skrývat v Dominikánské republice aby na něj nedosáhly úřady Euroatlantické civilizace. Naštěstí je tak chytrý, že všechno zveřejnil na internetu bez úmyslu se obohatit a jeho fyzická likvidace byla už bezpředmětná. MMS se během zhruba 5ti let rozšířilo do všech zemí světa a dnes se touto látkou léčí milióny lidí na celém světě. Bohužel farmaceutická mafie vynakládá obrovské úsilí aby byla výroba chloritanu sodného celosvětově zakázána a tak není budoucnost dostupnosti chlordioxidu vůbec jasná...

0 1
možnosti
JH

J48a84n 16H72l65a17v58a76t96ý

27. 2. 2014 14:42

MMS sem rozhodně nepleťte. Srovnávat užívání vysoce nebezpečné chlorové desinfekce s konopím je zcela zcestné. MMS je jen blud!

1 0
možnosti

Mě te´d nejvíc dostalo, že soud tvrdí, že growshopy šíří toxikomanii tím, že prodávají publikace, kde se píše o pozitivních účincích konopí. R^

8 0
možnosti
Foto

Tady Vorel, tady Vorel, poručíku, ve Stodůlkách máme loupežné přepadení... Teď nemůžu, zabavuju květináče...

12 0
možnosti
Foto

Může nastat doba, kdy kombinace jakýchkoliv tří netrestných věcí se stane podle výkladu soudce trestnou a ústavní soud mu dá za pravdu. Třeba: Jízda na kole není trestná. Nošení červeného trička není trestné. Zpěv není trestný, ale zpěv na kole v červeném tričku je nepřípustný a nezákonný. Nesmysl? Jistě, ale stát se může, když se mohlo stát to, co se stalo. Tady bych snad citoval repliku z filmu Avatár: Chčijou na nás a ani se to nesnaží vydávat za déšť.

9 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že ani takový zrůdný rozsudek Ústavního soudu, ani názor pana Majzlíka, stejně nepohne média k tomu, aby se o problému začalo hlasitě mluvit.

21 0
možnosti
AW

Velice si pane Majzliku vážím toho co děláte. Myslím, že váše "osvětová činnost" může hodně pomoci. Domnívám se, že řada lidí by byla ochotná pěstovat oněch "legálních" 5ks(?) rostlin a posílat je potřebným. (Patřím mezi ně.) I to by mohla být forma "nátlaku" na změnu zákona.

9 0
možnosti
OH

Rád bych provedl "osvětu". Není dovoleno pěstovat ani jednu rostlinu !

Pět rostlin je pouze hranice mezi přečinem a trestným činem.

Ale neradujte se, "Velké policejní (a jiné podobné) mozky" již napadly i dosud známé hranice držených látek a pěstovaných rostlin. Takže bude záležet na libovůli soudce. Vždyť jak můžete zavřít/odsoudit někoho, kdo nepěstuje a prodává věci, které se jednotlivě prodávají legálně?

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik