Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidi, víte co je zajímavé...? Kdysi jsem měl ke konopí vztah neutrální až odmítavý. Ale po těchto mediálních klystýrech a policejních raziích vzrostla moje zvědavost a začínám mít k této rostlině velice kladný vztah. Příští sezónu dokonce zaseju... ;-D

1 0
možnosti
MV

Modafen chřipka s těla ven...proč asi je to u nás nejprodávanější lék na chřipku, kterým se chlubí výrobce i v televizi? Poslední věta měla být: Znetiva děkuje vařičům pervitinu :DDD A Nurofen je taky dobrej.  http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/vyroba-pervitinu-stoji-na-lecich-proti-chripce_48939.html

0 0
možnosti
Foto

Mám v rodině někoho, komu před lety marihuana prakticky zachránila život (nejen ona, udělal pro to i hodně jiného). Jsem zastáncem rozumného neextrémníhp postoje k regulaci obecně. 

V ČR jsme mistry na extrémně blbá opatření. Když užbsnížit rychlost tak místo 50 rovnou na třicet. Alkohol místo 0,3 (s tvrdým postihem nehody pří JAKÉMKOLI požití) na nulu. Kriminalizací víkendové trávy a ignorací heroinu na Václaváku.

Výsledkem je degradace pravidel u většiny občanů. Značky neberou vážně (celoživotní zkušenost jim dává informaci,že většinou nejsou adekvátní).

Lidé pak ignorují i rozumná omezení.Co dělat restrikce rozuměji, ale o to důsledněji?

"Prostý" občan s 0,3 v krvi bez papírů s ohroženou existencí, pirát Janeček s nimi.

Je řešením nula, nebo nulová tolerance k ohrožení druhých? Já hlasuji pro b)....a) nás nikam neposunulo.

3 0
možnosti
KV

Máte sice pravdu, že jsme specialisty na extrémně blbá opatření , ale jako národ jsme specialisté na porušování a obcházení čehokoliv.!!

A vy jste také extrém, když uvádíte, že třeba značky většinou!! nejsou adekvátní.;-(

0 1
možnosti
SH

Fetky mají sjezd v diskusi? Já říkám ne fetu v jakékoliv  formě. A autore, až dcerušku vyléčíš, tak dej pozor, aby ji nějaký jiný frikolín nepřejel.

0 6
možnosti
SS

Mejte si svuj nazor. Ovsem vase posledni veta me utvrdila v tom, ze jste ubozak.

4 0
možnosti
JS

S většinou toho, co jste napsal lze souhlasit. Jen bych nepodceňoval účinky konopí na řízení vozidla. Nemůžete se divit přátelům a příbuzným obětí nehod, které zavinil feťák, že nejsou tolerantní k drogám za volantem a to ani v případě vámi zmiňovaného konopí.

0 1
možnosti
JR

J13a91r30a 57R57a94n62k

18. 6. 2014 20:32

Cannabis urcite zpomaluje reakce,takze se nedoporucuje sednout za volant, ale v clanku pisete o Kanade a USA, v nekolka statech USA je rekreacni marihuana povolena a v Kanade jiz oficialne policajti primhouri na par gramy oko, growopy, ktere nejsou legalni (v Kanade muze "grower" za kazdeho pacienta s medical marijuana mit 35 rostlin legalne), a spolecnost, ktera pece susenky pro nemocne, nebo lidi po chemoterapii, funguje naprsto legalne.

0 0
možnosti
JP

J14i42ř33í 79P28l87í39v93a

18. 6. 2014 18:20

Dobře napsáno.

1 0
možnosti
RH

Karma. Stát to nepodpoří, protože by přišel o daně. Divím se, že ještě nezakázali zahradničení, vždyť lidi by si ty vitamíny (syntetické, navíc patřičně zdaněné) mohli kupovat v lékárnách. Navíc by z farmaceutických firem určitě něco káplo do stranických a jiných pokladen.

2 0
možnosti
JR

J71a68r67a 66R30a36n33k

18. 6. 2014 20:33

Stat by z toho mel vysoke dane! Najdete si na netu, kolik plati den growopy v Oregonu, jsou to miliony, horsi je, ze banky ty penize nechteji....

0 0
možnosti
VV

Karma. Naprosto s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik