Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Autore,

4 Kg sušiny ze 6 m2? To má ta sušina asi vysokej obsah olova.;-D

7 tun z hektaru?8-o

0 0
možnosti
PH

P91e84t43r 54H74á42l71a

25. 12. 2013 18:23

Co se vám nezdá?

0 0
možnosti
BD

autor ma naprostou pravdu. Konopí je velmi odolná rostlina. Záleží jen na slunečním svitu. Letos to moc nerostlo i když bylo teplo. Kamarádi experimentují i s výrobou postřiku z konopí na postřik rostlin a stromů. Funguje to !

Když budete mít problémy- obratte se na http://www.konopijelek.cz . Mají i právníky,kteří pomohou s obranou. Nebojte se - sankce nebudou !

0 0
možnosti
LN

..přiznávám..že mi od počátku bylo jasné...že jde o kšeft...ale ani zdaleka jsem netušil o jak velký......to teda čumím....

3 0
možnosti
PK

Za tu marihuanu už by fakt asi stálo vyjít do ulic. Neskutečný svinstvo, co se to děje. Zakazovat pěstovat nějakou kytku, co zakáží příště, kaktusy? Nebo heřmánek? ;-O

6 0
možnosti
MP

Nějaké kaktusy tuším zakázali – že obsahují nějaké halucinogeny nebo co.

0 0
možnosti
PK

Jó pane pokrok nezastavíš. V rámci reálné demokracie je třeba držet člověka pod krkem a ne že si bude dělat na svém pozemku samozřejmě aniž by obtěžoval okolí, co chce. Všichni jsme si rovni ale ti rovnější dostávají nějak větší možnosti.  Je třeba aby někdo mohl a vydělával na těch co nesmějí.

0 0
možnosti
PM

V rámci reálné demokracie ale máme možnost se tomu bránit. Stačí volit strany které s tímto nesouhlasí.

Nadávat u piva nebo v diskuzi na netu umí každý.

0 0
možnosti
Foto

Živě si na základě vlastní zkušenosti dokážu představit Vaše pocity z vysílání, když o tom, co je a co není důležité z hlediska věcného rozhoduje editor a redaktor, stejně jako bohužel i o zachování ideologického směru - tedy hlavně aby se nevysílalo nic, co by mohlo znamenat skutečné argumenty proti vládní politice, ve Vašem případě ve věci konopí. Držím Vám i celé Vaší rodině, palce, chlape!

12 0
možnosti
PH

P52e70t43r 45H67á75l85a

22. 12. 2013 15:29

Nějak nechápu, proč za panem vůbec jezdili, když nechtěli odvysílat co jim řekne.

0 0
možnosti
Foto

J25a33n 50V72l39a27d56y54k58a

19. 12. 2013 22:42

já bych zašel ještě dál a legalizoval všechny drogy

9 1
možnosti
PR

Jakejkoliv zákaz a omezovaní plodí jen černý trh a posléze mafiózní prostřední. Jsem pro legalizaci všech drog. Tím, že by se drogy legalizovali téměř by se zminimalizovala kriminalita s tím související (od vražd až po drobné krádeže)

8 1
možnosti
BR

To jste vážený pane objevil Ameriku .... Proč si proboha myslíte, že byl takový tanec kolem legálního pěstování konopí a proč to dostalo jen několik předem určených firem??? To si fakt myslíte, že někoho zajímaly jeho léčebné účinky a to že může pomoci ?? To, čeho jste svědkem je jen legalizace pěstování a jeho distribuce pro několik jedinců, kteří z toho budou mít ohromný vývar a kteří budou chráněni zákony. To si fakt myslíte, že žijeme v právním státě, když si několik šmejdů nechá ušít legislativu na míru???

6 2
možnosti
MP

a tak mu ještě vynadejte, hrdino geniální :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik