Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..vážený pane...jste nepoučitelný idealista...pokud jste si někdy myslel...že stát...potažmo státní úředník...byť lékař...bude chtít někomu pomoci....od toho tu přeci stát nemáme....

0 0
možnosti
RM

A to, co popisujete, je jeden z "velkých úspěchů" sametové revoluce. Můžete se "svobodně" léčit.

Když čtu podobné blogy jako ten Váš, vždycky si vybavím ty prázdné kecy z tribun o pravdě, lásce a toleranci k bližnímu svému.

1 2
možnosti
Foto

pomoc pacientům je asi to poslední, co zainteresované státní úředníky zajímá. Stát se ujal pozice dealera marihuany se zcela nezakrývaným cílem: dojit z marihuany to, co dojí z chlastu a tabáku. Přístup odpovědných je jako přes kopírák ve věci ostatních alternativních způsobů léčení, např. rakoviny.

Před několika lety Mudr. Karel Fortýn zveřejnil svou metodu tzv. podvazování nádorů měkkých částí. Nikdy netvrdil, že je to metoda, která vyléčí všechny ale v léčení určitých typů rakoviny u svých pacientů měl mnohem lepší výsledky než oficiální medicína s chemoterapií. Na nátlak veřejného i odborného mínění provedl stát pokus s pěti nebo šesti pacienty v beznadějném stádiu, někteří už po absolvované chemoterapii, která selhala. Pacienti pochopitelně zemřeli a stát (s farmaceutickým molochem v zádech) mohl prohlásit Fortýnovu metodu za neúčinnou. Takto se u nás "léčí". Jakmile "léčba" nezajišťuje dostatečně tučný vývar pro medicinský průmysl, tento její používání zhatí. Politické síly a prostředků na to mají vagóny.

5 0
možnosti
Foto

Osudy nemocných lidí, kterým by se dalo docela snadno pomoci či aspoň ulevit, jsou pro stát druhořadé, zjevně je důležitější kriminalizovat pěstování marihuany, aby měla narkomafie zajištěny vysoké zisky. Protože až bude povoleno pěstovat marihuanu kdekoliv, zisky narkomafie výrazně klesnou.

Hrozně mě mrzí, že nijak nepomáhám, nikoho takového, kdo by to potřeboval, kolem sebe nemám. Ze zkušeností vím, že bývá dobré, oslovit lidi, kteří na to mají vliv. Zkuste vymyslet, jakým způsobem by se dalo pomoci. Například zformulovat nějaký vzorový dopis či mail, který by všichni, kteří s Vámi soucítí, mohli poslat senátorům, poslancům, atd. Kdybyste napsal článek, kde by bylo uvedeno, komu a co napsat, pro podporu nemocných, možná by se našla nemalá skupina lidí, kteří by byli ochotni to podpořit. Nemalá skupina bývá líná a sama aktivně s ničím nepřijde, protože nehasí, co je nepálí. Kdyby měli přesný "recept" možná by se jejich množství zvýšilo a třeba by to opravdu něčemu pomohlo.

3 0
možnosti
RM

To je zbytečné. Dokud budou po svobodě běhat lidé jako Marek Šnajdr, žádný proces přes politiku fungovat nebude.

0 0
možnosti

Jestli ona "systémová" dáma není nějak spřízněna s jistou ministryní (původně družinářkou), která celou dobu svého kratičkého působení ve vedení rezortu "nastavovala procesy" než ji její vlastní soukmenovci nechali vyhnat bičem.

2 0
možnosti
OP

Pane autore, zdravotníci nechtějí zdravé lidi, co by pak dělali. S velkou nechutí prošel velmi špatný zákon o konopí. Aby to šlo do ztracena, nasadili cenu, kterou nikdo není schopen uhradit a k distribuci pověřili extrablbky, které to potopí. Tuším, že slušný doktor by se na takové magořině odmítl podílet..Pěstujte konopí tak, jak potřebujete, časem bude líp.

9 0
možnosti
NP

Diky za sdileni Vasich zkusenosti. Musi to byt hrozna beznadej, jednat s takovymi uredniky, ktere zajima jen jejich SYSTEM. Ja se trochu obavam, ze to dopadne tak, ze se lecebne konopi nebude prodavat (kdo by to taky za tu cenu mohl kupovat) a ministerstvo zdravotnictvi to nakonec cele zrusi se zaverem, ze o lecebne konopi u nas neni zajem :-(

8 0
možnosti
JR

J56a10r81a 61R32a19n18k

14. 11. 2014 20:43

Medical marijuana: Easy to get, easy to buy - Vancouver Sun

http://www.vancouversun.com/health/Medical+marijuana+Easy.../story.html

Sep 2, 2014 - Recreational marijuana may as well be legal in the city of Vancouver ... of medical pot retailers in Vancouver and how easy it is to buy marijuana in the ... The reporter got a free membership to two of the five dispensaries through ... “The college has made B.C.'s naturopathic doctors aware that they may face ...

Cannabis in British Columbia - Wikipedia, the free ...

en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_in_British_Columbia

Cannabis in British Columbia relates to a number of legislative, legal, and cultural ... A 2004 joint study by the University of Victoria and Simon Fraser University ... there are several cannabis coffee shops where cannabis is smoked openly and ... Opinion polling in British Columbia has shown that the province has greater ...

BC Bud - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/BC_Bud

1 Production; 2 History; 3 See also; 4 References; 5 External links ... A study released on October 4, 2006 by the University of Victoria Centre for ... BC has many compassion clubs, head shops and activists challenging the current legal ... has called for the decriminalization, and legalization, of cannabis in British Columbia.

Marijuana in Vancouver BC, Medical Canabis Legal in ...

2vancouver.com/en/.../vancouver-is-the-marijuana-capital-of-canada Sep 8, 2014 - Highest Number of Marijuana Users Are Found in BC ... 1.84 million people in BC have tried marijuana at least once - 53% in BC versus 44%

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik