Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S těmi desetitisíci rodin jste to dost přehnal.

Potřeba konopí pro léčebné účely je marginální záležitost a osobně bych jeho pěstování rozhodně plošně nepovolil-spíš bych to v podobném případě jako u vás toleroval.

0 0
možnosti
JR

J45a24r91a 93R25a72n86k

22. 8. 2014 3:38

Te dnekdy propustili po 4 letech z vezeni Marca Emeryho, a ted si otevre obchod a jeho manzelka bude bodovat za lkiberalyR^R^                                                                     Marc Emery - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/Marc_Emery

Emery began selling marijuana seeds in late 1994, after attending the High Times .... On October 18 he was released from the Saskatoon correctional centre after serving .... "'Prince of Pot' Marc Emery Sentenced To Five Years in US Prison".

A Call to End Marijuana Prohibition | Beyond Prohibition ...

http://www.beyondprohibitionfoundation.com/a-call-to-end-marijuana-prohibi...

4 days ago - Emery is a Canadian marijuana activist who was recently released from a US federal prison in Mississippi. His crime? He sold marijuana seeds .

0 0
možnosti
JR

J33a71r27a 44R17a29n32k

22. 8. 2014 5:05

oprava: za liberaly:-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Majzlíku, přeji hodně štěstí Vám i Vaší dceři. Snad Vás tentokrát nikdo o úrodu nepřipraví. Je hrozně smutné, jak se náš stát staví k problémům nemocných, kteří potřebují ke své léčbě nebo pro úlevu konopí. Stát umí jen dvě polohy, kriminalizovat každou babičku, která potřebuje konopí nebo dovolit vybraným farmafirmám, aby mohly zbohatnout na bolesti druhých. Držím Vám palce.

3 0
možnosti
JM

Používejte tzv. samonakvétačky. Jednak stihnete sklizeň 2x do roka, ale hlavně, jsou to nepoměrně malé rostliny ve srovnání s klasickým kultivarem, nejsou tak nápadné, jdou i pěstovat ve větším květináči na balkóně. Rovněž nebudete mít potíže se samci, všechny rostlinky jsou samice. Dostanete to v podstatě v každém growshopu. Cena není velká, vejdete se do 1000 Kč za 5 semen. Soucítím s Vámi, zloději jsou svině;-€

3 0
možnosti
Foto

Zdeňku, jsem v duchu s vámi,R^ ale v tomto světě bych na lidství příliš nespoléhal a snažil bych se ochránit rostliny a tím potažmo i dceru pokud možno jiným způsobem. No ať už tak či tak, držím pěsti.:-)

1 0
možnosti
JR

J41a74r91a 18R12a67n12k

22. 8. 2014 3:39

Mohu-li nejak pomoci....z Kanady....rada!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 2030x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik