Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

aj ked som slobodomyselný človek dávno si už nemyslím že benevolencia štátu k drogám je nejaký symbol demokracie.nie.večšina tých co sa ohánaju liečebnými učinkami tym o žiadne liečenie nejde ani ten co pozná učinky morfia predsa nevyskakuje na demonštrácii a dožaduje sa tej radosti pre všetkých lebo jemu je s toho fajn.naco by to robil?jo možná sa vám zdá že je vašej dcere lepšie s travy ale možete zaručit že to bude aj ostatným?zoberete si to na zodpovednost?stačí sa pozret na tie zabzdené ksichty huličov,alebo jeden prípad rovno moj po prvej skusenosti som dostal nejaký epileptický záchvat a dodnes musím jest tabletky dovtedy uplne zdravý.tak kto má pravdu že zázračné lieky maju byt volne pre všetkych?nikdy neviete aké centra prave vám drogy v mozgu odblokuju.ano máte právo to skušat a trebars aj skočit pod vlak.ale nemate právo to právo vyžadovat od štátu pre iných ked nie ste si istý.

0 5
možnosti
TH

Kučero, vole, a jaký je rozdíl v tom, jestli si zapálím jointa, abych si ulevil při těžké, jinak neléčitelné nemoci, či zda-li tak učiním rekreačně, jen tak pro zábavu, hm ?

1 0
možnosti
Foto

Vyjadřuji Vám svou úctu a obdiv,že jste dceři oporou a příkladem,pro druhé.Ráda bych se připojila,k jakékoliv změně vedoucí k tomu,aby přestala být rostlina kriminalizována a s ní i občané.Canabis sativa a canabis indica a její odrůdy,jsou kriminalizovány posledních 60 let,kdy zároveň probíhá osvěta o užitku této rostliny a též je znám důvod zákazu,právě pro všestranné využití,zejména pro nemocné je její zákaz a šikana,ze strany státu víc,než neetická.Probudila jsem se téý,do zdánlivé demokracie a kroutím hlavou.Jak dlouho jsem žila v iluzi.Literatura o marihuaně a výzkumu je obsáhlá a když vidím,na hlavu postavenou legislativu tohoto státu a kroky vedoucí k persekuci a policejnímu státu,zvedá se mi žaludek a vzpomínám si moc dobře,že Čssr byla poslední výspou socializmu a komunistické doktríny a aparátčíci měli hodně co práce vykomolit  "Sametovou revoluci " a jak se tak píše ve spisech zasloužilých revolucionářů,že každý režim je poražen,ve chvíli,kdy liberalizuje a je nahrazen mnohem tvrdším,tak doufám a pevně věřím,že se tu občanská společnost vytvoří a tohle klima změní,že díky tomu,že tu bylo nulové povědomí o občanských právech a organizaci,tak z tohoto těžili ti,co dnes udržují moc v rukou a vzniká paradoxní situace,kdy ve světě,již řadu let se mění vztah ke konopí,zejména pro jeho léčivé účinky a pomoc těm,kterým ulevuje od bolestí,tak zde,v ČR. je zájem na monopolu státu a navýšení ceny,aby byla co nejvyšší.Poškozen je nemocný a občan.Držím Vaší dceři moc palce a mám naději,že se v této věci mnohé zmní,přece nemůžeme být jediný stát,na světě,co jde proti vývoji  ?????Smějeme se s geniálním Jaroslavem Haškem,který se smál policejnímu státu,za Rakouska Uherska a i Bretschneider je figurka,která sloužíc cizím zájmům je lidská.Změnilo se za tu dobu něco ?Snad jen,že pokud žijeme v systému,který se jeví demokratickým,tak by občané měli prosadit svou vůli a já věřím tomu,že k tomu,i přes persekuce a zastrašování mocí dojde. Omlouvám se za délku,to je pohnutím.

2 0
možnosti
LH

Je mi moc líto Vaší dcerky. Sám mám 2 dcery a nevím co bych dělal, kdybych byl v takové situaci. Když si ale uvědomím tu bezmoc člověka, který ví co pomůže jeho dítěti, ale nemůže mu to dát pro hloupá nařízení ještě hloupějších byrokratů, vhání mi to slzy do očí. Slzy bezmoci a vzteku.  V tomto boji jsem na vaší straně.

7 0
možnosti
Foto

Smekám před Vámi. Takoví lidé jsou pro svobodu, ke které máme tak daleko, potřební jak prase drbání. Tento stát, resp. ti, co ho řídí, ale také ta banda blbců, kteří je volí a o svobodě, které mají plnou hubu, vědí naprosto kulový, mě točí čím dál víc a každý den jen přidávají kapky. Pane Zdeňku Majzlíku, máte můj absolutní respekt!

10 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik