Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Mohu potvrdit z velice blízké zkušenosti jak moc dokáže konopí zkvalitnit život silným spasmatikům.

Spasmy jsou svalové křeče u diagnózy míšní léze (úplně či částečně porušená mícha) a u roztroušené sklerózy.

Ne všichni spasmismem trpí do stejné míry. U někoho příznaky nemusí být drastické. Ale tvrdé spasmy, jak popisuje autor blogu u své dcery, nejsou nijak vzácné.

Sami lékaři popisují spasmismus jako stav, který výrazně omezuje kvalitu prožívání života.

K příznakům v blogu nezmíněných bych zmínil i strašlivé návaly do hlavy, kdy máte pocit, že vám exploduje lebka. Hrůza.

--------------------------------------

Při užívání konopí se nesnesitelné křeče uvolní, svalové napětí se zmírní, Je to OBROVSKÁ úleva. Zároveň se postižený může konečně v noci trochu vyspat. Blahodárně konopí působí třeba i na stolici.

Po této fyzické úlevě je na tom člověk líp i psychicky.

--------------------------------------

Ve srovnání s možnostmi, jaké nabízí pro spasmismus běžná medicína (nic moc, věřte mi, tvrdá chemie), je užívání konopí zlaté................ Autor článku to zkrátka popsal naprosto podle pravdy. A lékaři, kteří se proti konopí pro spasmatiky staví, opomíjí pro pacienta jasně nejlepší řešení. Měli by se stydět.

2 0
možnosti
ZM

Díky, Aleši, za podporu. Až příliš mnoho lidí si ani vzdáleně neumí představit, co to je rvát se s vlastním státem jen proto, že nechci nechat dceru zemřít v křečích a bolestech. Hodně štěstí ve všem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik