Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná budu za škarohlída, ale jsem dosti skeptický. Babiš se tohoto problému ujme, pokud to bude vynášet jemu osobně. Možná jste mu dal jen podnět k tomu aby rozšířil své státem dotované podnikání. Okamura je podle mého mínění z podobného soudku a moc si o něm iluze nedělám. Bartoš ukázal své politické ambice tím, že před volbami opustil své dlouho a hojně propagované téma Základního příjmu. Posty ve sněmovně jsou nejspíš důležitější než hájení nějakých myšlenek. Ale budu jen rád když se v komkoliv z těch tří budu mýlit. :-)

0 0
možnosti
ZM

Nejste za škarohlída, Václave. Já se také nesvíjím radostí, ale čekám. Nic jiného mi totiž nezbývá. po ustavení vlády všem třem jejich sliby připomenu. Pak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Jenže mnoho lidí si neuvědomuje, že mezitím zemře spousta lidí, kteří by mohli žít. A to je na tom všem nejstrašnější.

1 0
možnosti
JP

J12i31ř73í 28P76l86í81v36a

3. 12. 2017 14:23

Proti konopí lobují v USA farmaceutické firmy - - z pochopitelných důvodů: bojí se, že levné konopí sníží jejich zisky. Lobují tak, že finančně podporují politiky a strany ve volbách.

Z podobných důvodů lobují kupodivu i výrobci piva a dalšího alkoholu. A také tzv. "neziskovky", které přijímají dotace na boj proti konopí. Takže v Americe sice většina Američanů podporuje legalizaci marihuany, ale politikové se k tomu nemají.

0 0
možnosti
ZM

Máš pravdu Jirko. Ti, kteří by měli lidem pomáhat, tak si z nich dělají jen dojné krávy. A dle vyjádření jednoho člověka z vedení zdravotní pojišťovny, ideální pro ně je, když jejich klienti, po dosažení věku, kdy jim naskakuje jeden zdravotní problém za druhým, zemřou. Když jsem je pak srovnal s MUDr. josefem Mengelem, tak se někteří cítili být velmi dotčeni.

1 0
možnosti
JR

J76a92n 23R24á33ž

1. 12. 2017 19:22

Kdysi dávno měl jít do Sněmovny návrh zákona o zdravotní péči z dílny tehdejšího ministra zdravotnictví Bohumila Fišera, podle kterého by se léčebné metody typu homeopatie nebo celostní medicíny, měly dostat mimo zákon a každý lékař, který by je v praxi použil měl být zbaven práva léčit. No a s partou lidí, kteří naopak t.zv. alternativní medicínu propagují, jsme napsali osobní dopis každému poslanci a každému senátorovi, v němž je žádali aby se zcela jasně vyjádřili, zda tento zákon podpoří nebo nepodpoří. Mám pořád na stěně zarámovanou odpověď od předsedy Sněmovny Václava Klause, který slíbil, že on sám návrh zákona nepodpoří a využije veškerého svého vlivu, aby neprošel. Většina oslovených zákonodárců se vyjádřila v obdobném duchu a tak zákon v té podobě nebyl ani Sněmovně předložen ke schválení. utvrdlo mne to v názoru, že koordinovaná akce, může mít úspěch i při ovlivnění poslanců a senátorů pro dobrou věc.

Píši to, protože, když budete iniciovat petici na podporu zpřístupnění léčebného konopí i pro hůře sociálně postavené pacienty než jsem já, který ho užívá, připojím se. Považuji stav, kdy mnoho vlivných lékařů se k používání konopí ještě dnes, kdy je jeho účinnost vědecky prokázána, staví odmítavě a proto vznikají problémy s jeho zaváděním do léčebné praxe, stejně tak, že v lékárně na předpis je konopí dražší než u dealera na Václaváku, mi připadá absurdní.

1 0
možnosti
OP

Nejagresivněji proti konopí vystupuje farmaceutická lobby, protože konopí je schopno nahradit hodně chemických léků. Doktory pak mají farmaceuti pochyceny přes nejrůznější nadstandardní příspěvky

2 0
možnosti
BD

Kdo to nevyzkoušel-neuvěří. Stejně jako ten,kdo konopí nepotřebuje. Vyrobit léčivé prostředky lze bez zvláštních nákladů. Nejhorší využití konopí je jeho kouření. Jde samozřejmě o účel,jak vše zakázat. Osobně si udržuji v chodu svá kolena již 10 let od strašidelné diagnozy.Nejde o žádné placebo- konopí je lék !

2 0
možnosti
TT

Kdo tohle říká, s tím kouřením? Jeden můj přítel, silný astmatik s ještě dalšími alergiemi, jako třeba na zeleninu, by bez kouření trávy nefungoval normálně.

1 0
možnosti
Foto

Legalizoval bych všechny drogy. Nejen konopí...

3 1
možnosti
OP

Jako vždy, výborný článek, jsem ve střehu s vámi

3 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik