Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nelžeme si, Klaus ať již je jakýkoliv a kolika chyb se dopustil, hoď kamenem kdo se žádné chyby v životě nedopustil, je člověk konzistentní netočící se jako korouhvička podle toho odkud vítr vane jako většina jiných volených zástupců. Má ujasněný názor a stojí si za ním. Jsem naprosto přesvědčen, že až časem budeme nostalgicky na Klause vzpomínat. 90. léta byla vůbec nejlepším obdobím v naší historii a Klaus se o to významnou měrou zasloužil. O co se zasloužili jeho nástupci? O zbytnění byrokracie, zvýšení počtu zákazů, příkazů a povinností pod hrozbou sankcí, o stále rostoucí státní zadlužení, o cílenou inflaci a když to nestačí tak devalvaci,  o přizdisráčskou podporu nedemokratických ba teroristických skupin, jelikož naše EU to tak chce, o jednoznačné směrování našeho státu k neokominismu. Někdo je na něj vyloženě alergický, pro tyto tento příspěvek není, jsou zaslepení, ale když poví pravdu je z něj najednou bahenní sopka, která kydá smrduté bláto na modly pražských kavárenských povalečů.

2 5
možnosti
JH

A ještě dodatek, pane Majzlíku jste ten jež má nemocnou dcerku a oprávněně kritizuje státní přístup k pěstování marihuany pro vlastní léčebné účely? Pokud ano, psaní o tomto tématu Vám šlo mnohem lépe.

0 3
možnosti
MK

R^ Již vícekrát jsem napsal, že tento sebestředný deprivant je škůdcem č.1 v ČR po 89..

A to jak hospodářsky tak i morálně; a nesmutnější je, že vše konal vědomě a pro další vývoj je ještě horší, že za to nebude souzen. Instalovat alespoň morální soud by prospělo budoucnosti.

4 0
možnosti
Foto

J13a27n 13N30e68t61o40p67i78l

2. 11. 2014 12:47

KARMAR^R^R^ A Klausovcema se nenechte otrávit. Jsou stejně zamindrákovaní jako on.

8 0
možnosti
MP

Co to je zamindrákovaný?;-D;-D;-D;-D;-D

0 3
možnosti
MP

Používá-li někdo vulgarity, něco to o něm vypovídá. Přinejmenším slepá zaujatost a fanatická nenávist.

2 4
možnosti
Foto

Kolego ;-O,

klaus je vrcholem arogance čecháčků...vždy se zde najdou uctívači bahna se vším všady...je zarážející, kolik jich je a proč!!! Je snadnější pojmenovat fenomén tak zakořeněného jevu v této směsné kotlině povah s napřahující rukami, bez vlastní odpovědnosti. Nemají v sobě slušnost, nic neumí! A jen kolem sebe s bahnem drzosti, moci a vrozenou tupostí s naučenou rigiditou zla ( rodina , školy ....) a mnohdy s vš tituly šíří částečky špíny závisti, které se pomocí identického politického tlaku z hora a močoviny jako spojující medium metabolizují na odporně páchnoucí, slizké, dusící srač..! Věřím v jedno, že jde jen o časový exces demokracie na území Evropy, neboť nikde se politici, lidé tak zle nechovají k sobě v rodině a k společnosti.[>-]EU

3 1
možnosti
JS

"A tento kripl mezi sopkami pak to své bahno stříká všude kolem sebe, aby špinavý byl nejen on, ale i vše ostatní okolo něj. Patrně má mindrák, že není dokonalou sopkou."

Přesně charakterizujete sám sebe, pane Majzlíku.

4 11
možnosti
VH

Pan Majzík píše v této konkrétní větě o bahenní sopce. To jste si nevšiml?

   Z Vaší poznámky jsem pochopil, co je náboženství: Každý, kdo neoslavuje mého Boha, musí být zavržen. A náboženskému fanatikovi nevysvětlíte nic.

7 0
možnosti
VH

To jsem zcědav, kolik diskutérů, nepochopivše, že píšete výhradně o Klusovi (a ani náhodou o Havlovi), vám zde bude klnout.

3 1
možnosti
BM

Bohužel tak to bývá neboť do diskuse upravdu může přispívat "každý".

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2039x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik