Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

16. 10. 2009 21:12
Rozumím Vám!

I já jsem si mále sedla blahem na zadek, když můj patnáctiletý syn začal uvažovat jako moudrý dospělý a nesedl na vějičku třídních "fríkulínů" (od slov Free a Cool).

Jak já se bála, že bez táty a s mírným nedostatkem finančních prostředků z něj vyroste buď přecitlivělý jedinec (co s tím v dnešní době) nebo fracek, chytající se největších grázlů, aby si dokázal, že je také king. Jistě, může se stát cokoli, ale rok od roku se to vylepšuje, takže VĚŘÍM.:-)

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

16. 10. 2009 18:32
jo

nejde ani o to "samoživení", ale o to dvojhrbé mámotátování. O tu bezmoc, když jsem synovi ukazovala, jak se holit, o to snažení  být univerzálním rodičem a nestat se chlapem, nebrat každý pidiprůšvih jako důsledek totálního výchovného selhání.

0 0
možnosti
N

Neith

16. 10. 2009 20:16
Re: jo

V tomhle máme štěstí - jsme babinec a mám dvě dcery. Ale být "univerzální rodič" štvaný kromě samotné situace ještě systémem (ten údiv, když vám soudkyně řekne, že "jakého otce jste dětem vybrala, s takovým teď musíme pracovat"...), který by měl být oporou (já vím, ideální svět je jen v pohádkách). A při vší úctě, uštvané jsou právě mámy pracující...jakoby "snažit se" bylo téměř trestuhodné...a máme štěstí, když skončíme "jen" s vysokým tlakem nebo žaludečními vředy...

0 0
možnosti