Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to krásně napsané to uznávám, jen se nemůžu zbavit dojmu té jednostranosti . Moje zkušenost prostě velí, nevěřit černobílému příběhu. Je to prostě subjektivní vnímání a věřím, že někdo , kdo by  se bavil s druhou ženou mého muže by to podal taky takto a ten kdo by poslouchal mě zas uplně jinak a uplně jinak by to asi  vnímaly děti . Čili jako příběh  fikce ok. Jen se člověk nad osudy těch lidí nesmí moc zamýšlet.

0 0
možnosti
Foto

J60a79n13a 47M81a84j11o65v60á

19. 9. 2013 22:43

Sáro, je to jen kratičká blogová povídka, tam žádný velký rozkres nevejde, vyznělo by to ploše...nic víc a nic méně. Děkuji Vám, že jste se stavila.

0 0
možnosti
FS

Fikce, já vím. Nejsem blbej, ne?

Ale slušně napsaná.... ta fikce. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvěle napsáno, strhujícím, velmi podmanivým stylem. Ale o styl ani tak nejde, ten příběh je silný. A bouhžel, takových je spousta.

1 0
možnosti
Foto

Marku, vy mezi obyčejnými písmenky? Tím víc děkuji.

0 0
možnosti
PC

Hezké, čtivé, ale koho mi to Karel jen připomíná ????? ;-D J.K. se nám vrátil ...

0 0
možnosti
Foto

Karel je kombinací a může za něj někdo jiný. Ale při psaní už se kluci prolnuli, máte pravdu. A díky, Pavlo :-), že jste se stavila

0 0
možnosti
Foto

Tak ta prvá část textu, no, to znám v bleděrůžové podobě, ale ne s tak hezkým koncem. Tedy jak pro koho.

Mnozí dospělí jsou stále hodně nedospělí, někteří jsou zcela beznadějní. Horší je, že v důsledku jejich chování se formují další nedospělí jedinci.

Píšete dobře, umíte vtáhnout do děje.R^

1 0
možnosti
Foto

Oto, díky. Konec je...řekněme, nutkavou potřebou autorky potkat se alespoň tu a tam s pohádkou :-)

0 0
možnosti
Foto

Čtivě poskládané :)

2 0
možnosti
Foto

:-);-) hezký...z článku jsem si mimo jiné odnesl konstatování, že jsem přibral a ještě tomu nepřizpůsobil šatník.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre, tohle holky dávno umí, některé míváme i tři velikostní verze šatníku a jen přecházíme mezi skříněmi podle momentální...ehm..nálady těla ;-D

0 0
možnosti
Foto

Docetl jsem to do konce a musim konstatovat, ze mate talent. Vazne. Proc se nepokusite napsat knihu? A jestli si myslite ze delam legraci, tak dobre. Ovsem nedelam. Poznam alespon rozdil mezi dobrym clankem a prumernym. Nemohu vas premlouvat. Uz o te Bare jste psala jinak nez jini pisi. Sleduji vasi tvorbu, ne vzdy se vyjadrim, ale dejte na me. Mate talent. to je vse. A karma, pokud potesi.;-D

0 0
možnosti
Foto

Franku, opravdu děkuji. Na napsání knížky nemám buď trpělivost nebo dost velké téma. Nebo obojí. Jen mne baví pozorovat svět a propojovat věci, ale vždycky si říkám, že jednou, až nebude barák plnej dětí, tak...napíšu. 

x

A od Vás je karma jako úsměv od milého souseda na ulici (taky vás sleduji :-)). Tedy Dík :-).

0 0
možnosti