Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ten "stánek mlsavé neřesti" nemá fakt chybu. Velmi pěkně vyvedené po všech stránkách. Čokoláda u mě momentálně nefrčí, ale i tak bych si tam vybrala:-)))

Tábor... krásné město. Pro mě s nádechem "pomoci v nouzi". Při jedné z cest do Budějic, se mi v autě neudělalo dobře, a jistilo to bistro (asi Palcát) na náměstí v Táboře, kde mi táta koupil v deset dopoledne panáka na vzkříšení:-)) Co si mysleli místní štamgasti... netuším:-D

Opět super blog, Jano! Díky!

1 0
možnosti
Foto

Marie, já si taky dala "jen" kafe.

Křísící panáci by měli být povinnou součástí lékárničky, nemyslíš?

1 0
možnosti
Foto

Červená v zelené - to je tedy řidičský oříšek :-)

1 0
možnosti
Foto

No.. Aaa proto jsme šli pěšky;-)

1 0
možnosti
Foto

Velmi kreativní - popelnice i čokoláda s medvídky;-D A včera mi někde zmizela poznámka u předchozího - taky znám rezavého kocoura Garfielda, ale je z Ostravska ;-D

0 0
možnosti
Foto

A vždyť já vím, že fotím blbinky :-). Ale...to víš, dovolená :-)). Taky známe ještě jednoho Garfielda, ten je z Karviné. Asi to bude nějaká po zemi rozptýlená partička :-). Díky, Ivi. Gafield mi tady zrovna přede fortissimo v naději, že ještě upadne na zem někomu salámek. (Už neupadne, už jich upadlo dost.)

0 0
možnosti
Foto

R^krásná blbinka-přeju ať takto můžete blbnout častěji nejen pro potěšení vaše, ale i čtenářů těchto blogůR^ a ty popelnice na závěr jsou prostě úžasný

0 0
možnosti

Tabor - nejkrasnejsi mesto na svete. Cim dyl tam nejsem, tim vic to vim.

Diky za blog.

1 0
možnosti
Foto

Dobré ráno, Míšo :-). Díky, jsem ráda, že jste se stavila. Tábor si určitě řadím do "TOP desítky", město velikostí tak akorát, s fakt krásným centrem a atmosférou - paráda. (No a nedá se nic dělat, budete muset přijet na Moravu, jestli náhodou není nejkrásnější i ta moje Kroměříž) :-))))

1 0
možnosti
Foto

Jééé, vy už jste zpátky? Ráda Tě vidím a děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Všechno je to pěkné, ale ty budíky mě nadchly. Vypadá to, že jsou funkční, takže se tam zřejmě nezastavil čas.:-)

0 0
možnosti
Foto

Zdeni, dobrý den, funční možná jsou, natažené ne. (No, to by někdo jen natahoval a natahoval.) A tak je tam opravdu času, kolik kdo chce a jaký chce :-))). Nic tam neuteče. Ty budíky jsou přímo neuvěřitelné, taky mne nadchly.

0 0
možnosti

Paní Jano, můžu Vám doplnit popisek pod první fotkou?

Je na ní táborská dominanta - děkanský kostel Proměnění Páně na hoře Tábor a před ním jsou dva jírovce maďály, které mají svou historii.

Byly vysazeny roku 1854 u příležitosti sňatku císaře Františka Josefa I. s císařovnou Alžbětou (Sissi). Oba stromy staré 164 let, nesoucí jméno František a Alžběta, jsou nedílnou součástí koloritu náměstí, i když věk a zimní chemický posyp se už na jejich mohutných korunách neblaze podepsaly.

2 0
možnosti
Foto

Skvělé, moc díky :-))). Koukám, že vám nevzdělaně (ač nadšeně) lezu do teritoria... než si naplánujeme ten Táborový víkend, tak si to zkusím aspoň v základu přečíst, ať nejsem za ostudu.

Ten příběh jírovců je ale kouzelný. Můžu ho doplnit do textu blogu?

1 0
možnosti
Foto

R^Asi si tam dojedu nějaký ten čas koupit. I když dneska se taky flákám, chtěla jsem jít bruslit a začalo pršet. Asi znamení.;-D;-):-P

1 0
možnosti
Foto

Tak vidíš, čas z Tábora přišel až za tebou, dokonalé :-).

2 0
možnosti
Foto

Momentálně "lenoším" po náročném výletě na kole - jsme taky v Jižních Čechách, kousek od Kaplice. Užijte si to!R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

A kdy se vracis,děvucho,do Prahy?;-)

1 0
možnosti