Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P47e44t90e15r 28S19m94r52e82k

13. 6. 2013 10:41

Vy ste dobre mimo Herr Doktor !! Čo veta to klamstvo. Ten kto bol na daných miestach presne vie ako nehorázne klamete. Inak ak palestínskym deťom im hrozí  nebezpečenstvo, tak jedine zo strany ich starších príbuzných, alebo iných súvercou.  Rv

1 0
možnosti
IH

Máte opravdu pocit, že Palestinci čelí holocaustu a bojují o holý život?

12 2
možnosti

A oroč vy ten pocit nemáte? Kdyby Vaší zemi někdo okupoval, jak by se Vám to líbilo?

2 6
možnosti
Foto

Doporučuji přečíst:

http://www.washingtontimes.com/news/2013/mar/9/rozenman-ban-ki-moon-wrong-about-israeli-settlemen/?page=all a Ženevskou úmluvu o ochraně civilních osob za války.

Jsem hrdý na Jana Masaryka.

2 1
možnosti

A co kdybychiom se zeptali, co Československu ta Vaše hrdost přinesla. Kdo jiný než spolubojovník JM v boji za Stát Izrael Bedřich Reicin zorganizoval Akci Kameny, zařídil proces s Horákovou, dva insenované protistátní puče atd.

2 3
možnosti
MK

To je demagogie na entou. Zjistěte si kdo byl před rokem 1920 vlastníkem půdy. Rozhodně to nebyli ti Arabové o kterých mluvíte. Navíc první židovští osadníci tam začali přicházet již koncem 19náctého století a půdu si kupovali, stejně jako pozdější.

Současný stav je vinou palestinských Arabů. Byli to oni, společně s arabskými zeměmi, kdo odmátl rezoluci OSN na rozdělení Palestiny na dvě území. Izrael a Palestinu. Tuto rezuluci palestinští Arabové dodnes neuznávají a odmítají. Navíc palestinští Arabové nejsou oblíbení ani v okolních zemích. V Jordánsku se dvakrát pokusili o puč a zavraždění krále. V Libanonu zavraždili prezidenta a vyvolali občanskou válku. Tipec jim zatnula až křesťanská falanga, která vyčistila Sabru a Shatilu. V Kuvajtu, když Husain tuto zemi napadl, tak to byli palestinští Arabové, kteří rabovali a útočili na místní obyvatelstvo.

A v neposledení řadě. Veškeré Israelské akce proti palestinským Arabům nastaly až po té, co tito spustili eskapádu násilí a teroru.

12 2
možnosti
FL

Tak tak. Zmiňované desetileté dítě za svojí situaci může poděkovat svým hloupým a nábožensky zfanatizovaným rodičům. Aláh akbar

11 2
možnosti
JC

Jestli to trvá 7 generací, tak snad by už jim mohlo dojít, že agresí si nic nevynutí.

7 1
možnosti
Foto

My jsme zbavili Habsburků a rakouského jha až po 300 letech.

0 1
možnosti
MK

Celá situace je krásně vidět v dokumentu Occupation 101.

1 10
možnosti
JM

Jedoznačně objektivní dílko. To ukazují i jména tvůrců - Abdallah Omeish + SUfyan Omeish;-D

8 1
možnosti
Foto

Palestince vnímám jako naše nepřátele, Izrael jako klíčového spojence proti té chamradi....palestince nechtějí ani okolní islámské země....proč?

Na izrealském území žijí muslimové i křesťani, a nikdo jim neříká, ať opustí území, že nesmí mít rodiny nebo postavit dům....v Palestině ale je stavba domu vnímána jako okupace....výsměch.

Každého hlupáka, který se jich zastává bych vnímal jako vlastizrádce......a byť budu umínusován xmrti.......dodám....a vyhostil.

19 2
možnosti
JM

No vidíte, pane doktore, jak si s Vámi notuje Váš volksgenossen, známý nacionální socialista, Koleba. Co vypotit společně nějaký ten článeček o lži Holocaustu? Myslím, že když dáte hlavy dohromady, tak to půjde.

12 1
možnosti
MK

Ubohé, trapné, mimo mísu.Rv

1 12
možnosti
AJ

No, nevím, byl byste ochoten bydlet a žít celý život v uprchlickém táboře s nataženou dlaní?A nechat tam žít své děti?

Nepokusil byste se změnit svou situaci,vlastním přičiněním?

10 1
možnosti
MK

Výborně, tak poraďte. Měli svou půdu, na které celý život pracovali a tu jim berou. Co mají dělat ? Emigrovat do Evropy, že ? ;-)

1 13
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik