Diskuse

Zastavte se!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Souhlasim ze bychom meli sirit lasku. Zkuste to navrhnout Islamistum a pri te prilezitosti se jich optat, jak je to s kamenovanim, vrazdami, znasilnovanim a pak tady treba napiste jak jste dopadl.

5 1
možnosti
JR

J30a51n 38R88á35ž

27. 3. 2013 10:19

Naivní víra,že láska je universální lék a tak se nemusíme bránit , protože stačí své bližní milovat aby nám neubližovali, už způsobila hodně utrpení. Islám je stejně nebezpečný jako komunismus a fašismus. Také může povrchnímu pozorovateli připadat jako východisko ze zmatků které cítí, protože předkládá hlavně jednoduchá východiska. Islám dává návod: Věř v Alláha, studuj Korán, bojuj s nepřáteli víry a budeš šťastný i po smrti. A tak zejména jednoduše myslící lidé této  ideologii snadno podlehnou i v Evropě. Je to velice  nebezpečná ideologie neb jejím  cílem je vyhubit všechny, kdo ji nesdílejí s nimi. Proto je v našem sebezáchovném zájmu aktivně bránit  šíření Islámu a to hlavně ve výchovných zařízeních. Když děti vidí tu naivní husičku v muslimském hábitu řešící pochybnost o smyslu svého bytí  konverzí k Islámu, jak se pětkrát denně obrací k Mekce v modlitbách, působí to na ně a mýlí se každý,kdo si myslí,že ne! A pak se budou divit,když nějaký její souvěrec vyhodí v Praze do vzduchu vlak Metra nebo dá nálož do kina. Vždyť ta muslimka ve školce byla tak hodná!

5 2
možnosti
JB

Symboly víry , tedy ani kříže, ani hábity, nepatří do státní školky.

5 0
možnosti
AJ

Jakým vzorem pro malé děti je fanatička v hábitu? V zemi, kde islám nemá tradice a kde v minulých stoletích tataříny hnali?

3 1
možnosti
MS

Nácky nehnali a jak to dopadlo?Komanče nehnali a jak to dopadlo?Je třeba být tvrdý ke všem ismům!:-)[>-]

1 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik