Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Pokud vláda se nebude chovat s rozumem a pochopením k našemu přidružení mezi přátelské země EU a také i NATO, pak to bude vláda bez páteře, neperspektivní a zavržení hodna!!

3 0
možnosti
ZJ

Mám obavy, že vláda již v tuto chvíli bez páteře a zklamala mnoho voličů, kteří ji dali svůj hlas.

3 0
možnosti
JK

Už jen neuvěřitelné a přímé obvinění ČR z výroby a použití chemických zbraní proti lidem je na exemplární reakci z naší strany dost a dost. Navíc lhaní Ruské ambasády a nepopření jejich písemné zprávy je ukázkou, že s námi nejednají jako s rovnocenným partnerem a mají nás za blbečky. Myslí si, že jsme jen jejich servilní patolízalové a budeme se usmívat i když na nás budou házet špínu (to se dá vyjádřit i expresivněji). Jak asi na to Rusáci přišli, ministr zahraničí, premiér a prezident musí jako jeden muž křičet "Tohle si dovolit nesmíte!" A co se děje ve skutečnosti? Ministr s premiérem kličkují jak zajíci a s nechutí podlehnou jen tlaku států celé Evropy. A prezident, ten co před volbami vykřikoval hesla o suverénní zemi, která si nenechá nic diktovat a nikým ovlivňovat, ten prezident ale myslel jen diktát z EU, že to přijde z východu netušil a nyní se krčí v koutě nevylézá a nemluví, je to možné zvolili jsme si poseru.

O ČR se ví, že zde je Ruská základna agentů pro Evropu, je jich tu dvakrát (i víckrát)jiných velkých států, takže pokud by se jich poslalo domů aspoň 50 tak se jen srovnají stavy. Prvním vyhoštěným agentem Moskvy by měl být jistý Nejedlý.

4 2
možnosti
KP

Znamou skutecnosti je obvineni Ruska z pouziti plynu bez dukazu. Vyroba maleho mnozstvi v gramech u nas byla oficialne potvrzena. K zabiti staci miligramy. Dle rektora olomoucke univerzity je vyroba obecne znama a zvladne ji i stredoskolak s chemickym vzdelanim. Stejne by bylo mozno vykrikovat, ze je za tim chemicky Ali Kalousek

1 3
možnosti
MK

Jediná doposud známá skutečnost, která se nás bezprostředně týká, je obvinění Česka z výroby bojového plynu a to bez důkazů. Na to bychom měli reagovat nejen slovy a zároveň spojence požádat o solidaritu. Jinou reakci suverénní země si nedovedu představit.

4 3
možnosti
Foto

Našla jsem, co na to Babiš - viz zdroj:

https://www.facebook.com/AndrejBabis/posts/1188065164663459:0

V zásadě říká, že nejde o diplomaty, ale nedeklarované zpravodajce, kterých je u nás už více než zdrávo, přičemž se současně ohání ekonomickými vztahy s Británií a EU, jejichž narušení by nám nebylo ku prospěchu.

Závěr: aféra s novičokem se prostě hodí k nějakým politickým účelům.

4 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik