Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem to pochopil, že jim jde o svobodu internetu.  V tomto případě je jejich počínání chválihodné.  Nikdo nemá právo brát lidem internetové připojení.

1 2
možnosti
LS

Pokud u mne hnutí Anonymous doposud požívalo jakés-takés tolerance, tímto ztratilo i sebemenší náznak sympatií.

7 0
možnosti
JS

Schvalovat kyberútok někoho, kdo si hraje na Boha, je velmi pošetilé.

Anonymous nemají žádný mandát na řešení mezinárodních problémů a už vůbec ne způsobem, který spočívá v ničení infrastruktury kohokoli – a nezáleží na tom, jestli jde o infrastrukturu fyzickou nebo digitální.

A co se týče rezolucí OSN: Ve které rezoluci se píše, že při šestidenní válce Izrael bojoval a ubránil se pětinásobné technické přesile arabských zemí? A ve které rezoluci se píše o jomkipurské válce, kdy byl Izrael nečekaně napaden ze všech stran ohromnou přesilou arabských armád a na syrské frontě čelil dokonce osmnáctinásobné tankové přesile? A přesto Izrael vyhrál – ke zlosti mnohých. Ve všech těchto konfliktech arabské země veřejně deklarovaly tento cíl: "ZNIČIT STÁT IZRAEL". Na koho by se tedy především měla vztahovat rezoluce o "nepřípustnosti nabývání území válkou a na nutnost usilovat o spravedlivý mír, v němž bude moci každý stát v oblasti žít v bezpečí."?

Argumenty dnešních kritiků Izraele jsou stále jen pouhým špatně skrývaným antisemitismem. Nic víc.

6 1
možnosti
Foto

To, že vyhrajete v nějaké válce, vůbec nic neznamená od momentu platnosti Charty OSN, která nepřípouští získání území silou. Ty výhry jsou Izraeli na nic.

0 7
možnosti
PS

Máj nebo Májíček, vsjo rovno. Že by klon?:-/

5 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik