Unijní Euromajdan se blíží

Včera jsem svým článkem, v němž jsem uvažoval o nutné změně legislativy (dokud je ještě čas), vyvolal vlnu nevole, kde jste mi dávali najevo, jak naivní nápad to je. Povolení mešity je prý

cesta do pekel a burkami to začíná a kamenováním žen na ulici to údajně končí…

Máte pravdu v tom, že jinde to tak skutečně funguje. A víte proč? Právě proto, že v době, kdy k něčemu takovému došlo po prvé, bylo už na všechno pozdě. Jsem lékař, a proto jsem zastáncem prevence. Je lépe správně nastavenou prevencí onemocnění zabránit, nežli následně onemocnělého léčit.

Pokud si myslíte, že zabráníte vstupu islamistů v době, kdy atraktivní země Evropy konečně uzavřou alespoň své vlastní hranice, když ty unijní už dávno prošvihly, tak jste naopak naivní vy. Bude vám milejší, když dvakrát denně se stanou centra našich větších měst neprůjezdná díky koberečkům modlících se muslimů, nebo by vám bylo milejší, kdyby něco takového provozovali pouze v mešitě, jelikož na veřejnosti jsou náboženské aktivity zakázané a porušení zákona se svědomitě trestá?

Pokud jste zvolili variantu druhou, máte smůlu, neboť na něco takového bude už (v dané chvíli), pozdě…

A to nemluvím o tom, že takto dopředu nastavená legislativní komplikace značnému počtu muslimů vlastně zabrání to naší země vstoupit, neboť jim jejich vlastní religiozita nedovolí fungovat natolik omezeně. Odváží se k nám pouze ti "nejpokornější z pokorných"….

Možná to mnohým lidem v naší zemi ještě nedochází, ale věřte mi, že našimi nepřáteli nejsou muslimové – ale ti, kdož rozvrátili země převážně šíitských Arabů. Ti, kdo mladé a práce(boje)schopné muže verbují a pomocí drahých převaděčů dopravují do Evropy - stejně, jako ti, kteří (u nás doma v Evropě) říkají, že se nemáme bát a máme je vítat v našich zemích, potažmo domovech.

Terorizmus nevzniká proto, že by některá etnika byla agresivnější, nežli jiná. Vzniká tam, kde se s lidmi zachází takovým způsobem, že již nic jiného nezbývá. Alespoň tak tomu bylo v dějinách lidstva do nedávna. Dnes, bohužel, existuje i terorizmus plánovaný, importovaný a odněkud financovaný.

V Palestině žili po mnoho staletí Arabové spolu s židovským obyvatelstvem v míru, až do té doby, kdy se zrodil (začátkem minulého století) nacionalistický sionismus. Stejně tak, např. v Sýrii stály křesťanské kostely vedle synagog a mešit, až do té doby, nežli přišla Sýrie na řadu v předem připraveném seznamu, kde na prvním místě byl Irák. To, že Sýrie (ještě stále) není v takových ruinách, jako Irák a Libye, je (i když to někteří z vás slyší velmi neradi),  zásluha Ruské unie, v té době již natolik silné, že mohla opět nastoupit na šachovnici světového dění. Stejně tak, jako je zásluhou Ruské unie (což někteří z vás slyší ještě méně rádi), že Krym nedopadl tak, jako luhanská a doněcká oblast či Oděsa.

Evropa se rozbombardovat nedá, neboť již „demokratická“ je.  Dá se však zničit obdobně jako Ukrajina. Pokud si chcete počkat na to, jak to dopadne, když nebudete dopředu dělat nic, nežli jen eskalovat nenávist vůči arabskému světu, občanská válka nás nemine… 

Autor: Petr Máj | sobota 2.1.2016 8:38 | karma článku: 26,25 | přečteno: 1500x