Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

existují určité zásady které by lidé měli dodržovat ale jediná pravda neexistuje-rádoby ušlechtilé plácání mladíkú zaslepených adolescentním velikášstvím a přemírou testosteronu a na druhé straně vulgární výrazy a neuvážená gesta samolibých staříků-a tohle formuje svět a to ovlivňuje osudy milionů lidí8-o?

0 0
možnosti
OP

Mně je prohlášení Tomáše Kluse putýnka, ale dle vašeho příspěvku usuzuji, že jakmile dosáhne potřebného věku, bude kandidovat na senátora :-)

3 1
možnosti
Foto

Když se potkám s takovýmto textem, nejdřív mi naskočí otázka CO to autor vlastně napsal a pak i PROČ, ale tou se moc nezabývám, je to zbytečná ztráta času, většinou už z důvodu předchozí otázky.

Milý autore, pokoušíte se agitovat, dehonestovat, bagatelizovat a snad byste i rád burcoval, ale chybí vám to podstatné: chápání slov a jejich obsahu.

Když už jeho slovům podsouváte agitku hodnou politruka, měl byste nejdřív vy sám chápat obsah napadaného výroku, jinak (byť nechtěně) sám odkrýváte plášť své demagogie.

Nebo jste už konečně pochopil, že výrok:

"Říkám jasnéNEsoudně uznaným lhářům, říkámNEtrestně stíhaným osobám ve vedení státu, říkámNEvšem prokazatelným šiřitelům fake news, obchodníkům se strachem, kolaborantům s totalitními režimy a cenzorům dějin."

není směrován pouze na vašeho oblíbence bureše?

P.S.: Tomáše Kluse nijak zvlášť nesleduji a opravdu ho tímto nehájím.

5 0
možnosti
PM

P57e90t38r 11M30á13j

15. 10. 2018 23:10

Pavel Machaček- Asi byste si měl opravdu nejprve najít odpověď na otázku „co vlastně autor napsal“... a teprve potom se pokoušet o kritiku... J

2 0
možnosti
SN

:-)......Já s Vámi také souhlasím, bezvýhradně! Libye, Irán a Majdan, kterému někteří naší politici moc fandili.....také pravda! Ještě bych přidal novičok a chemický útok presidenta Assada proti vlastním lidem, kdy hned nato Amerika bombardovala Syrii. Také jedno z videí, kdy Bílé přilby nacvičují ošetřování dorostenců po útoku plynem, které pak bylo prezentováno jako skutečnost. Ono by se toho našlo! R^R^R^!!

4 5
možnosti
MM

Jste nepřekonatelný ve splácání všeho možného, jen aby jste se nějak zviditelnil a výsledek je blábol mimo téma.

3 1
možnosti
Foto

Pravda...hmmm, Pravda asi bude, že máte rád koblihy. A to je myslim celé.:)

3 1
možnosti
JH

Jasně soudružko - Kdo nejde s námi, jde prot nám!

5 3
možnosti
Foto

J39a71k98u61b 93R96o78t65h

15. 10. 2018 9:30

Mno, ve světle vašich textů si dovolím, doktore, říci, že jako obvykle píšete o něčem, o čem nemáte ni páru. Tentokrát o pravdě. Tu vy rozeznat nedovedete, jak jste zde už mnohokrát prokázal. Mimo jiné i vaší adorací arabských teroristů v Izraeli.;-O

2 2
možnosti
BM

Vždy když někdo začne tvrdit a zdůrazňovat že "toto je ta pravá pravda", naskočí mi na mysl takové pomyslné jako by "varovné světýlko". A tak to mám i s Klusem a nejen s ním.

7 0
možnosti
Foto

J78a28n 48Š84i47k

15. 10. 2018 9:06

Klus mluví o Pravdě s velkým P. A také hovoří o cestě za světlem a odpuštění, proto se domnívám, že spíše než politika je za celým prohlášením jeho víra, možná se vydal nějakým duchovním směrem. To nic nemění na tom, že jako prince z pohádky jsem ho měl radši. Cítím na povrchu jeho konání nějakou faleš nebo neupřímnost, a to tím více, čím hezčí slova používá. Je to jeho věc a na každém záleží, jestli se jeho slovy nechá ovlivnit. Hezký den

8 0
možnosti
MM

Velice výstižné, karma R^

2 1
možnosti
AL

Dobře napsáno.

R^

Karma.

4 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik