Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po přečtení vašeho článku mám opravdu strach jet do práce, již delší dobu se za moje auto "zavěšuje" stříbrný golf. On je to soused, ale co když je ve službách Mossadu, CIA, KGB, BIS či Světlé stezky? Když odemykám dveře, občas to divně klapne, myslel jsem kdysi, že je to jen odcházející zámek, ale po dnešním ránu to bude nejspíše nástražný systém.

I Vy si dávejte bacha....;-)

1 0
možnosti
Foto

Co je to Pravda? A kde ji najdeme?

Alespoň malá vděčnost, že se velké části Evropy 70 let válka netýká. V historii nebylo mnoho takto dlouhých období.

0 0
možnosti
PK

P40a17v73e65l 54K75u48r84a62l

26. 3. 2013 23:37

1) Destrukce ekonomické infrastruktury je jediný způsob jak reálně vyhrát válku. Dokud má nepřítel továrnu která vyrábí tanky je naprosto k ničemu ničit je na bojišti. Prostě je nahradí další. Rozstřílejte tu továrnu, silnice a železnice, rozbořte přehrady a zasypte bombami doly a vaši vojáci nebudou umírat v boji proti tankům...

Tuhle pravdu už objevil Julek Caesar když válčil s Galy... když se galové schovali v lese kde se římské legie nemohli sformovat do svých želv, a římští legionáři 1:1 byli slabší a pro takový boj nevhodně vyzbrojení, prostě to vyřešil pregnantně a místo toho aby ztrácel legionáře prostě les zapálil... a nechal v něm galy shořet, popřípadě vyhladovět když pak neměli kde lovit.

Mimochodem ono v tom Vietnamu to taky fungovalo... poslechněte si dnes některé Velitele Vietcongu a severovietnamské armády... už poměrně dlouho přiznávají že pokud američené vydrželi ještě 2-3 měsíce už by jim nezůstal nikdo komu by mohli dát do ruky pušku a nezbylo by jim než válku odpískat... Bohužel Americkému prezidentovi ujeli nervy... kvůli malichernosti jako jsou volby které stejně prohrál.

2) Jugoslávie byl úžasný problém- dokud byl naživu Maršál Tito a terorizoval všechny stejně dařilo se tam udržet klid, problém byl v tom že po něm nastoupili lidi kteří se cítili nějak vázáni na své etnikum a snažili se mu od rovnoměrného útisku ulevit.... a to byl problém který roztrhal Jugoslávii na kusy. Válka by tam tak jako tak byla.

3) Kadáfí udělal něco co dělat NEMĚL... on si totiž dovolil znárodňovat zahraniční investice které měl v zemi... a jestli myslíte že se těm kdo tam investovali líbilo tak se hrubě pletete... za kým hned běželi? Za svými vládami a za Kaddáfího opozicí které dali prostředky a prostě si to nakonec díky ní vzali zpátky... a zatlačili na vlastní vlády aby tomu pomohli.

1 0
možnosti
PK

P38a70v13e16l 53K31u80r71a69l

26. 3. 2013 23:39

4) Rezoluce OSN jsou cár papíru použitelný maximálně jako toaletní papír. OSN je pohrobek druhé světové války. Za dob války studené snad měla elementární smysl ale tehdejší uspořádání světa na které je stavěná už dávno neexistuje.

Dnes už slouží maximálně tak tomu aby se v ní zástupce nějakého státu mohl vykřičet, protistrana ho stejně neposlouchá a je jedno jak poslouchají ostatní. Snad rada bezpečnosti má nějaký smysl, ale ta by tak jako tak potřebovala revizi stálých členů. Francie už tam dávno nemá co dělat, naproti tomu už tam dávno měla přibýt Indie a Brazílie.

0 0
možnosti
Foto

Vymývání mozků dokáže ospravedlnit každou agresi. Stádní pud a dobytčí instinkty průměrného příjemce propagandy bohužel znemožňují inteligentním lidem dosáhnout porozumění u indukovaných jedinců. Teprve praktické zkušenosti, založené na fyzické resp. ekonomické újmě dokáží zmanipulované masy voličů režimu přesvědčit, jak se věci ve skutečnosti mají. Dobrý článek, karma R^

2 0
možnosti
Foto

A co komunistická podpora mezinárodního dělnického a revolučního hnutí?

Ještě horší vymývání mozků.

1 1
možnosti

Pane autore, za vaši odvahu, připomínat některá politicky problematická a nepříjemná fakta, mi nezbývá, než vám věnovat karmu!

Moc té karmy nedostanete, jste totiž mimo směr současné politiky a propagandy i mimo obvyklou většinu tleskající, jako vždy i v minulosti, vládnoucímu režimu.R^

3 4
možnosti
RD

Tak za tohle karmu určitě ne. Velmi neobjektivní článek. Trapná věta:

Události jedenáctého září jsou dnes (již opět) příliš vzdálené, navíc se množí i jisté pochybnosti, takže nezbývá nic jiného, nežli změnit taktiku.

Ta má navodit atmosféru konspirace.

A naprosto nevyvážené hodnocení Muammar Kaddáfího, který je v článku téměř hrdinou. Skoro odporné. Velmi jednoduché vidění světa.

5 2
možnosti
Foto

Ale i méně významní lidé konspirují.  Proč by to nedělali ti nejmocnější?  Vše co se v tomto světě děje se neděje nějak samovolně, ale protože někdo chtěl aby se tak dělo.   Budiš nám útěchou, že některé konspirace jdou proti sobě a tak se ruší.   Stačí si poslechnout projevy amerického senátora Rona Paula a budete mít jasno.

1 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik