Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Trapný článek. Takže svědectví německého velvyslance, který vedle Schapira seděl a našeho ministra zahraničí, který s Schapirem dokonce mluvil, vám připadají málo věrohodná. A co se třeba zamyslet nad tím, proč se Zeman tak třepal na to, aby ve svém projevu zmínil údajnou nepřítomnost amerického velvyslance. Není to zase ta jeho pověstná pomstychtivost ? :-/

11 1
možnosti
Foto

Ale vůbec ne, bylo to takové jemná pochvala amíckému velvyslanci, že strávil příjemné chvíle ve společnosti pana prezidenta, nikoli spolu s Gazdíkem, Hermanem a Horáčkem na Staromáku. Aby to nevypadalo tak, že pan velvyslanec si lehl před pana prezidenta na záda, tak byla zvolena ta forma upozornění, jaká byla zvolena. Geniální.

1 0
možnosti
MJ

To je tak autore, když plníte každé přání Kremlu, pak to dopadne jak to dopadlo a vypadáte joko Troll.

6 0
možnosti
KH

Na pana Forejta to hlavně hodil Zeman a ne "media hlavního proudu.";-O

"Prezident republiky Miloš Zeman ve svém vystoupení dne 9. listopadu 2016 při příležitosti amerických prezidentských voleb zmínil i neúčast amerického velvyslance na oslavách státního svátku 28. října 2016.

Tuto informaci prezident republiky obdržel od Protokolu prezidentské kanceláře."

7 0
možnosti
ZB

Je opravdu komické kolik pološílených konspiračních a spikleneckých teorií si někdo musí vymyslet,místo toho,aby si připustil jednoduchou pravdu.Zeman a celá ta jeho hradné banda jsou mnohokrát usvědčení uplně obyčejní lháři...Vy jste přímo ukázkový produkt nové "post-pravdivé" společnosti.

16 2
možnosti
MK

A co Occamova břitva? :-P

1 0
možnosti
Foto

Tady vskutku už nikdo neumí číst. Pan autor přece neříká, že tam pan velvyslanec nebyl, jenom říká, že některé předložené důkazy o této skutečnosti lze zpochybnit.

3 8
možnosti
VK

Zpochybnit lze vše. Akorát u toho můžete vypadat jako letadlo.:-P

0 0
možnosti
KB

K89a62r59e21l 14B47o10k

13. 11. 2016 22:26

Pane bože do koho jsi to duši dal.

11 2
možnosti
FS

Pane autore, vy jste snad bratr či žák toho Ovčáčka - proboha, vzpamatujte se z té chorobné a nekritické lásky k panu prezidentovi. Ten německý velvyslanec je tedy podle vás členem "pražské kavárny" anebo jejich loutkou?

18 0
možnosti
VH

Lže pan Schapiro, lže von Loringhoven, lže Zaorálek, falšují darebáčtví novináři (jeden vedle druhého) a chudák pan Zeman neví, jak většinu z nás přesvědčit o své (tolikrát opakované) pravdomluvnosti.

Pane doktore, studovala se za Vás též psychologie (já vím, doktor by sám sobě diagnózu dělat nemě)??

13 0
možnosti