Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... šmarjápano, buďme rádi, že nezvítězila ! ,- s čem by si ta duhová žehlička z kavárny asi tak lámalu hlavu ;-D ?!?

0 0
možnosti
PV

Ano, takto nějak to ve světě funguje. Dík za článek a pěkné svátky.:-)

1 0
možnosti
MK

Pravda a laska pochazi od Husa. Znamena Pravda (Bozi), Laska (Bozi). Nevím, zda by se Vam libilo, kdyby Husovo pojeti Pravdy a Lasky zvitezilo. Nicméne, kdyz se tímto nekdo ohani a stezuje si, jako vy, tak si vzpomenu na baladu o Pravde a Lzi od Vladimira Vysockého, kde Pravda je odena v hadrech a Lez v nadhernem odevu a proto vice laka. Coz je videt i na vasem blogu a proto vitezi nejruznejsi konspirace. Pravda je vzdy mnohem prostejsi a vetsinou nezajímava.

3 1
možnosti
OF

Zírám co vy všechno nevíte. R^:-P

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za kvalitní článek. Inteligentní lidé musí držet pospolu a čelit propagandě. Karma R^

7 2
možnosti
IH

To je teda blábol, omylem jsem vám dal karmu.

Ty zlaté ruble mě zaujaly. Takže až si rusové budou kupovat nějakou továrnu, peníze pošlou nákladním vlakem místo převodem?

3 2
možnosti

Máte pravdu, jako by to autor opsal z aeronetu nebo ac24:-)

3 1
možnosti
MV

Dekuju pane Maj,moc hezky napsane....jasna Karma.......uz jsem si rikal,ze jsou vsichni v Cesku tak trochu.......:)jak to rict slusne?:)))))

9 2
možnosti
VJ

Výborý článek, autore. Stručně, jasně a přehledně řečeno. Ovšem, když se to domyslí do hloubky, je to příšerné. Naprosto se ztrácejí hodnoty, na kterých doposud stála naše společnost a co hůř, tato skutečnost je přijímána s bohorovností, jaká nemá obdoby. Tamhle spadne sestřelené letadlo, tamhle narazí popeláři do lidí, o něco dál zase jiní a ještě, ale ti kdo vlastní pravdu a média, v tom mají jasno - mohou za to vyšinutí jedinci, psychopati, rebelové, separatisté, Rusové, samá okrajová verbež, nás se to netýká, my to nebyli. Těch obětí je sice dost, ale jsou jaksi potichu, žádná si nestěžuje. Když se někdo zmíní, nic se neděje, jenom plácá neskutečné kraviny, že. Nakonec máme tu jiné starosti, zítra je Štědrý den a pak Silvestr. To jo, ale pak přijde nový rok a co přinese? Jako ty pomalu vařené žáby.

9 2
možnosti
MD

Je tam dost dobrych momentu. Takze karma.

7 2
možnosti
AS

A42d49a75m 71S27t66a59v89a

23. 12. 2014 10:11

"....Pravda a láska u nás rozhodně nezvítězila…...": Ale vítězí, autore, vítězí! I když to není nějaká ta pokroucenina, jak si ji představují k obrazu svému, mnozí egoističtí nenávistníci a pomlouvači, jakmile není podle jejich.

2 3
možnosti
Foto

Cákryš, na které vsi ta pravda vítězí? Jinak to moc vidět není.....bohužel....

0 0
možnosti

Tolik hloupé naivity a neznalostí v jednom příspěvku, to už tu dlouho nebylo.....Rv

3 10
možnosti
Foto

V čem je naivita a neznalosti? V Mnichově? V demarkační čáře? Ve vybombardování továren? V tom, že média lžou? Víte, kolik lidí, z těch kteří žijí na Ukrajině v oblastech rusky hovořících vůbec nepochopilo jak je možné, že se u nás nepíše o tom, že problémy začaly vznikat když jim chtěli např. zakázat ruštinu? Zamyslete se nad tím, jak by řádila Merkelová, kdyby někdo třeba u nás zakázal zde žijícím Němcům používat němčinu........

6 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik