Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistě...a nepřevychovatelné postřílet:-)

1 0
možnosti
MC

Ono to možná není dost zřejmé, ale kdo se s přehledem velkého státníka orientuje mezi M. Zemanem a galerkou je V. Klaus. Ti slušní pochopili proč a komu se přiklonit. II.intelektuální liga preferovaná dnes veřenoprávní televizí v podobě staré známé US či dnešní TOP 09 či STAN je tomu jen velkou divadelní scénou.

2 0
možnosti
JL

Jestli myslíta pana Horáčka, tak ten na Staroměstském náměstí žádný projev neměl - to Vám poslali špatně noty. No a když píšete o té svobodě, a jak jsme si jí bránili, tak bych Vás upozornil, že za posledních cca 400 let jsme svobodu zažili asi 47 roků.

5 0
možnosti
JL

Převychovat? Vidím, že jste se trefil do gusta některých svazáků. Bzučí to tady

jak na seřadišti do lampionového průvodu.

4 0
možnosti

...to už se ani nedá číst, natož převychovat, Josefe! Ty svazáky...

3 0
možnosti
VH

To je neuvěřitelné.Co? Jak ochotně tvrdíte, že ti, kdo nesouhlasí se Zemanem neumí překousnout fakt, že nevyhrál ten druhý. To je blbost na en-tou. My (ať jsme volili kohokoliv) nemůžeme překousnout chování Jeho Výsosti v současnosti. Jaké jsem zde již několikrát psal, pro některé je zbytečné to opakovat. Jen bych byl rád, kdybyste pochopil, že i ti, kdo nesouhlasí se Zemanem mají dost rozumu. Nejspíš víc, než ti, kteří ho nesmyslně adorují.

PS: Horáček rozhodně není mým "koněm", mám jiného. Ale jsem přesvědčen, že skoro kdokoliv bude lepší, než Zeman ( jeho chování ve funkci nejvyšší jen potvrdilo mé obavy; ostatně potvrdilo i obavy ČSSD v roce 2003, pro které ho většina nepodpořila).

7 2
možnosti
JB

J64a29n 64B46u81r28d56a

6. 11. 2016 10:09

Jakmile příznivec JCKV Miloše zmíní ve větě minulé presidentské volby, v devíti z deseti případů je ta věta nesmyslem.

0 0
možnosti
Foto

No a to je to, oč tu kráčí.

Zbytek Horáčkova "programu"je jen omáčka.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím! R^

Mimochodem - Pane doktore, já jsem se ještě nikdy nikde nedočetl, čím konkrétně prezident Zeman údajně rozděluje národ.

Ale dnes a denně vidím v televizi, na náměstích a v tisku, jak národ rozděluje ničím nepodložené, lživé, nenávistné a vulgární štvaní proti prezidentu Zemanovi.

Myslím, že potřebujeme převychovat především v tom, aby se lidé naučili rozlišovat co je přípustná kritika a co je nepřípustná dehonestace a štvaní! Obávám se, že drtivá většina lidí o rozdílnosti těchto pojmů nemá ani ponětí.

5 3
možnosti
JB

J28a19n 89B12u86r93d97a

6. 11. 2016 10:14

Především antagonistickou a konfrontační rétorikou. A potom samozřejmě nedostatkem lidské slušnosti a uměřenosti, kteréžto vlastnosti vždy budou částí lidí vyžadovány.

2 1
možnosti
Foto

Vážený pane blogere,

povedlo se Vám uhodit hřebíček přímo na hlavičku. Skvělý postřeh.

0 1
možnosti
JN

J65o47s40e49f 78N75i32k48l

6. 11. 2016 8:30

Máte pravdu...s naším členstvím v EU a NATO bychom měli něco udělat, nejlépe vystoupit...postupy a ideologie EU nás, jako národ, pomalu odsuzuje k zániku...

3 4
možnosti
MB

Cosi kladného přesto na Miloši Zemanovi vidím - Byť nechtěně, on rozproudil to, na čem demokracie se svobodou stojí ! Tedy občanskou společnost - je potěšitelné, že značná část voličstva je velmi citlivá na "Další - Ohýbání hřbetů", odkaz 1968. Dále má kladný podíl na osvětové činnosti, připomenul řadě lidí s odkaz Ferdinanda Peroutky, historii Tibetu a taky podpořil zájem o muzikály české tvorby, v čele s interprety . To vše, jsou jeho kladné, podpůrčí hůlky, které hodnotím bonmotem hlášky z Černých baronů - Kefalín ozdobil vepřín - "Tož dobré soudruzi - dobré" !

6 2
možnosti
KC

Pokud by se MZ více umravnil, netáhl nás na východ a tolik neintrikařil, neměl by konkurenta/ku. Dnes je patrně nejžádanější předností každého politika ochránit Česko před hordami mohamedánů. Pan Horáček tuto podmínku nesplňuje, takže i kultivovanější projev je mu k ničemu.

4 4
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik