Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HV

Divím se, že jsou lidé, politici, kteří se považují za demokraty a při tom neuznávají u takovýchto národů právo na sebeurčení. Dávají přednost formám před skutečným obsahem.

2 2
možnosti
MD

Pokud jsou vsechna uvedena fakta pravdiva, pak je clanek svym obsahem a skladbou jednim z nejlepsich, co zde bylo ke cteni. Dekuje se.

Ovsem na pristupu jedincu TOP09 je videt, ze zdaleka neni klasickou pravicovou stranou, ale jakymsi primitivnim utvarem jedincu podobneho typu. Jedincu komunistickeho typu, hledajicich a uvadejicich na scenu dalsi a dalsi nepratele, aby zakryli vlastni soucasnou vyprazdnenost odrazejici stav v EU.

8 2
možnosti
SN

:-).....Díky Vám, popsal jste to dobře! R^R^R^

7 4
možnosti
Foto

Marek Ženížek není politolog, ale válečný štváč a demagog typu Fištejna, Romancova či Mitrofanova.

Karma R^

6 5
možnosti
LN

...a hele...existuje ono to rusko vůbec...??..nevymysleli si ho nakonec světoví imperialisti...???

4 4
možnosti
AK

Jo, Ženíška museli dlouho hledat, doufám, že už se tito post-karlovci do parlamentu znovu nedostanou a postihne je stejný osud jako předtím ODA nebo US.

8 2
možnosti
JV

J12i87ř49í 44V52o39l92e17k

23. 2. 2016 2:34

takový práce, a přitom taková blbost Rv

4 5
možnosti
OZ

Takovej rudej naivka, že? Dost překvapivé při vašem věku... Pokud jde o Kavkaz, tedy Čečnu, ale i části Gruzie, onu Abcházii a Osetii, drží tam dnes rus jakýs takýs klid pouze penězovodem a prebendami pro vyvolené, věrné rusku. Mnoho Osetínců by radši bralo před ruské doby

http://zpravy.idnes.cz/jizni-osetie-krym-rusko-0wa-/zahranicni.aspx?c=A140319_141755_zahranicni_aha

Vůbec celý Kavkaz je díky ruské politice stále i dnes sud střelného prachu, který možná už brzy bouchne, v souladu s tím , jak rusovi začínají chybět peníze na podporu prorusáků v této oblasti. Doufejme, že se NATO brzy rozhoupe k přijetí Gruzie do svých řad.

5 8
možnosti
JB

A víte kolik Čechů by raději bralo před listopadovou dobu?Tolik že je to až smutnéRv!

0 2
možnosti