Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Samozřejmě, že nemá. Ovšem v ohradě se občanům dobře žije. Vytvořením falešně altruistických seskupeních, se lze zcela dobře obohacovat. Taková je totiž pravda levicového "náboženství".

1 0
možnosti

Proč bychom měli odcházet z NATO ? To pořád nechápu, co lidé proti této alianci mají ? To je nějaká pověrčivost, nebo co ? Nikdy nemůžeme vědět, kdy budeme potřebovat vojenskou pomoc. Z NATO bych tedy rozhodně neodcházel. Rv

2 0
možnosti
Foto

Nejde tu o odcházení, ale o možnost se k tomu vyjádřit. Tato možnost je občanům brána.

1 1
možnosti
MT

Sice souhlas, ale kdy si konecne uvedomime ze dnesni demokracie a svoboda je chymera, iluze a utopie stejne jako komunismus.

3 2
možnosti

To si netřeba uvědomovat, neb dnešní svoboda a demokracie není žádná chiméra, iluze ani utopie.

0 0
možnosti

O důležitých věcech nikdy nerozhodovali lidé "dole", demokracie jako vláda lidu je pouhou utopií a slovíčkem k oblbování. Už se i nejednou stalo, že když si někde lidé mysleli, že konečně si vybojovali na místo diktatury tu demokracii, tak na ně nějací "demokraté" poslali bomby. Dnes je v této zemi proti dřívějšku ještě navíc ta nevýhoda, že se vytvořily podmínky pro vznik "elit", kteří se cítí být nad ostatními. Vždyť čtete co chvilku ty nehoráznosti, že lidé jsou hloupí, že by se mělo omezit volební právo apod.

7 1
možnosti
Foto

Společnost bez elit je nemocná a chromá.

0 4
možnosti
Foto

V dnešní době již nelze zajistit propagandou předem daný výsledek. Proto režim nemůže referendum připustit, případný odchod z globálních struktur EU a NATO by byl nejen pohromou pro koryta desítek tisíc osob, ale mohl by být příčinou státního převratu, resp. internacionální pomoci zvenčí.

12 0
možnosti
VK

Pane autore, dříve vlády nepočítaly vůbec s žádnými referendy. To, že se směřuje na západ? Díky bohu. Žijeme v relativním blahobytu, životní úroveň dlouhodobě stoupá a kňučení bolševiků a starých struktur je pro mně rajskou hudbou. Pro pobavení si vždycky představím , co by dělal bolševik se svobodným internetem.

4 5
možnosti
JM

Chtělo by se říci, svatá prostoto, ale člověk si to nechce rozházet se svatými ;-). Evidentně máte sice problém pochopit psaný text, ale o to rychleji a jednodušeji dokážete "brilantně" analyzovat kdo je a není "bolševik a stará struktura". Jde Vám to stejně dobře jako, svého času, kovaným bolševikům vyhledávajícím a neomylně nacházejícím vnitřní nepřátele a agenty, Vy jeden demokrate. A mimochodem co by dělal tzv. bolševik s internetem ? Bedlivě sledoval, sem tam někoho zablokoval, zrušil profil, vedl seznamy nepohodlných, tak jako komise v PS a dohodl se s poskytovateli sociálních sítí na sledování a cenzuře...to v první fázi, to bychom měli...a za nějakou dobu zase uvidíme. Ale vy dále "bojujte" se všemi, kteří jen přemýšlí a kladou nepříjemné dotazy....Každý nedemokratický režim potřeboval a potřebuje jak své nositele, tak "užitečné idioty" a je na každém, jak se rozhodne.

14 1
možnosti
PK

Určitě jste si svět na západ od našich hranic příliš idealizoval, očekáváte nějaký "sluneční" stát jako utopisté. Ten neexistuje.

5 0
možnosti
JV

Kdyz ten rozdil nevidite mezi CSSR a CZ , tak je me vas lito.RvRvRv

8 3
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik