Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zmínka o zemích Koruny české (resp. jejich torsa) je pozoruhodná a záslužná. Potíž je v tom, že po jejich zrušení komunisty v r. 1949 dodnes nebyly obnoveny a jejich místo suplují vrzající protézy ve formě (post)komunistických krajů.

V tomto ohledu jsme s Ruskem svázáni pupeční šňůrou a kupodivu to nikomu nevadí (ani kandidátu p.Drahošovi).

1 0
možnosti
JD

J54i19r54i 38D78v53o86r14a58k

28. 1. 2018 10:55

Dobre napsane. KARMAR^

0 0
možnosti
MC

Shrnul jste to přesně.R^Elitou jsou především individualisté, které zdobí přirozené poctivé pravicové hodnoty, které jsou morální ozdobou a hodně svědčí o charekteru. O to, aby levicové elity byly nahrazeny levicovými elitami populismem slušnosti a šarmu bez skutečných vizí velmi dobře rozpoznaly pravicové síly. Velmi dobře to vystihl V. Klaus, kterého tak rády tyto Havlovy diskusní lavičky bez potřebných střetů názorů postrádají. Proto M. Zeman je vítězem, ale není výhrou skutečných elit.

2 0
možnosti
Foto

Já se rád hrdě hlásím k tomu, že jsem také tou lůzou, která volila Miloše Zemana.

2 0
možnosti
SN

:-)......Při krásném nedělním ránu vřelý souhlas. President nějaké skupině lidí vadí. Moc! Vzpomínám na akci....Herman"strýček Brady". Manifestace na Staromáku, HOráček, Gazdík, Herman! Naštěstí se ukázalo, že lůza, jak bývají od různých politologů méně vzdělaní lidé nazývání, má dostatek zdravého rozumu! R^R^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik