Diskuse

Česká pavlač

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P18e23t92r 72M58á45j

6. 11. 2014 23:02

S tím vyznamenáním máte pravdu, omlouvám se, už jsem to smazal...

0 0
možnosti
Foto

Nevím, kde se toulal pisatel posledních 25. let, ale musím reagovat na velký omyl ohledně jeho názoru, ,,...že vysoké státní vyznamenaní (čtvrt století po ukončení totality a dvacet let po smrti…!), dostal konečně i Karel Kryl... Mám nutnost poučit nejen pisatele, ale i ty, kteří nevědí, že Karel Kryl již následující rok po své smrti, tedy v roce 1995 ,,in memoriam" obdržel státní vyznamenání II. stupně za zásluhy.

Co se týče Zemanových stoupenců, pak zjišťuji že pro jeho obdivovatele je lépe daný problém zlehčovat, než řešit  to co není etické ve vrcholné politice úřadujícího prezidenta. Omlouváme-li Zemanovu ,,zkchu-rwe-nou" mluvu, i přesto že si do té své pussy nevidí a to poměrně často, pak můžeme takto omlouvat i řeč našich potomků. 

Otázkouje kam to povede, což nechci ani domyslet. A až nás jednou bude mládež místo pozdravu posílat do ,,kchu-ndy", pak se teprve zamyslíme nad tím, kde se stala chyba, ale to už Zemana jaksi nebude ,,zajímat". :-(

0 0
možnosti
MS

Cituji z článku "Kydat špínu na současného prezidenta je velmi zvláštní trend." 8-o

 

A není to náhodou on sám, kdo ji na sebe kydá ? :-/

2 2
možnosti
Foto

Promluvil jste mi z duše, též jsem bohužel volil MZ jenom proto, aby nebyl zvolen KS tolik tlačený pravdoláskou. Zeman nedělá čest svému úřadu a obávám se, že KS by nebyl lepší!!!!!!

1 0
možnosti
ZB

no vidíte a já zas KS aby nebyl zvolen Zeman. Škoda, že to nevyšlo myslím, že nikdo by nebyl horší.

0 2
možnosti