Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokusíme-li se vystoupit z paktu, staneme se okamžitě cílem jeho agrese. Politikovéto nazývají ochranným deštníkem. Co takhle jít na to jinak, salámovou metodou postupně infiltrovat Brusel neschopnými, paralyzovat rozhodovacá procesy, a bojkotovat rozhodnutí, třeba nás pak vykopnou sami a rádi

0 1
možnosti
Foto

K té první okupaci nám dopomohli naši spojenci Mnichovskou zradou, k té druhé komunisti okolo Klementa Gottwalda, k té třetí pravdoláskaři okolo Václava Havla.

Ono na těch náměstích byli v druhém a třetím případě pouze komunisti a pravdoláskaři, nebo tam byli všichni účastníci generální stávky?

2 0
možnosti

R^ Ano, tento pakt je pro nás něco strašně cizího a naše účast v něm je naprosto nepřirozená.

2 0
možnosti
Foto

mluvte prosím za sebe, minimálně já tak nesmýšlím.

3 0
možnosti
JB

J24a54n 52B85u72r67d89a

21. 3. 2016 16:04

Lidská práva a jejich dodržování se obecně nepovažují za věci, které patří do vnitřní pravomoci státu.

0 0
možnosti
Foto

Ano, pokud ten stát podepsal ten či onen mezinárodní pakt, smlouvu.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Maji. Vas clanek ukazuje vsem presne jak se dela propaganda. Za prvni cast by se nemusel stydet ani pan dr. Filip (KSCM). To muze byt vas osobni usudek. V moji mysli to ukazuje na vasi inteligenci.

Ale pan Kaddafy a Lybie? Do urcite doby pod jeho vladou stredisko terorismu !! Asi zapominate, a v Cesku se to stava jiz zvykem, na Scotske mesto Lockrbie? Letadlo airolinky PAN AM 103? Pumovy atentat v Berline v restauraci, kde se schazeli americti vojaci? Mensi "problemy" s timto diktatorem neni ani nutno vypisovat. Revoluce proti nemu byla provedena jeho obcany a ti take se podileli na jeho zabiti. Zapominate take podotknout, ze stejni "povstalci" se nebranily v zabiti velvyslance USA v Lybii a jeho tri spolupracovniku. Take presny pohled, jak ke vsem temto udalostem doslo je nutno znat. Pro vas to neni podstatne. Proto se vracim k moji prvni vete. Nehorazna propaganda.

2 2
možnosti
PM

P79e77t55r 62M56á35j

21. 3. 2016 16:58

Mediálníverzi hlavního proudu známe všichni zpaměti, nevím proč ji sem kopírujete...stejně tak i proti Bašáru Assadovi přece bojují jeho "vlastní" lidi...:-)

3 1
možnosti
OP

Pane autore, teoreticky ano, ale prakticky jsou naši občané natolik ve vleku konzumu, že nejsou ochotni se tohoto statusu vzdát

0 0
možnosti
Foto

Tohle není rozhodně na úrovni osoby, kerá napíše, že byla lékařem.Rv Jinak porvé ve svém životě čtu, že NATO, napadlo bývalou Jugoslávii.Kdy k tomu došlo ?;-D

2 1
možnosti
PM

P41e76t66r 97M47á50j

21. 3. 2016 16:30

24. 3. 1999 v 19:00 - Operace Spojenecká síla

1 0
možnosti
Foto

No... tak tomu asi tleskat moc nebudu, ač některé myšlenky nejsou špatné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik