By Way of Deception – Lstí a klamem

Smrt ambasadora, otce čtyř dětí... Byl to „diplomat, který se snažil se všemi vycházet co nejlépe“ - jak jsme se mohli dočíst 3. ledna 2014 v titulním článku na iDnes.

Je zpráva o smrti člověka smutná, anebo veselá? Jak pro koho a jak kde. V Čechách je to pro mnohé zpráva přinejmenším vítaná. A není divu, vždyť se jednalo „pouze“ o Palestince. Byl to tedy „terorista“, pravděpodobně s plným sejfem Semtexu, a jistě i připitomělý amatér, takže není divu, že si sám odřezal větev, na kterou se chtěl posadit. Je hrozná představa mít „něco“ takového ve čtvrti, kde bydlíme! Je třeba se jich zbavit a vykázat je nejenom z naší čtvrti, ale z Prahy, nejlépe rovnou z ČR! Blogeři na iDnes této hysterii aktivně a rádi napomáhají, dokonce je již založena petice za zrušení diplomatického zastoupení.

Takže ta smrt přišla vlastně vhod. Nezapomínejme, že žijeme v zemi, jež jako jediná (z celé Evropy) byla (a stále je) proti přijetí Palestiny (alespoň) za pozorovatele OSN. Nezapomínejme, že máme prezidenta, jenž veřejně hlásá, že “umírněný muslim je stejný protimluv jako umírněný nacista.” Tak jaképak s nimi fraky!

To všechno, co se okolo oné tragické smrti dnes děje, je velmi poučné. Jako by nebylo důležité, co se stalo, ale jen způsob, jak této události využít. A využíváme toho opravdu „hrdinsky“ - s radostnou dávkou proslulé české (slepé) nenávisti!

Nebylo by od věci položit si otázku, komu tato tragická smrt nejvíce pomůže? Kdo z ní má největší prospěch? Kdo přece stále tvrdí, že žádná Palestina ani neexistuje? Kdo neustále prohlašuje, že dohoda s Palestinci je nemožná? Kdo se k nim chová nadřazeně, jelikož sám sebe považuje za vyvoleného? Kdo navzdory všem rezolucím RB OSN Palestince vraždí fosforovými bombami, okupuje jejich území, jež nepřetržitě osídluje svými nadřazenými, či zbylá palestinská území blokuje na zemi, ve vzduchu i na moři? Kdo tím, jak s nimi zachází, „vyrobil“ z nich sebevražedné zoufalce opásané trhavinami…?

Jediné, čím se trápit skutečně nemusíme, je pravda. Nikdy se ji nedovíme. A fakt, že oficiální tvrzení prozatím vylučuje jakékoli cizí zavinění? Nevadí. Vždyť totéž se dodnes oficiálně tvrdí i o vyhození Jana Masaryka z okna jeho pracovny…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Máj | sobota 4.1.2014 11:17 | karma článku: 13,61 | přečteno: 640x