Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J10o25s29e30f 76P78a89r97á21k

25. 4. 2016 22:12

Víte doktore, Vám za Husáka špatně nebylo, to z Vašich myšlenek přímo sálá....chybí Vám grácie a nadhled...tak podobně mluví zahořklí dědci.

3 1
možnosti
Foto

68 rok vy dnes akceptujete, je možné, že teoreticky za padesát let by jste překousl tu Dusilovou, ale naopak v tom 68 roce jste vy určitě neprotestoval.

Takové to klid na práci soudruzi.

3 1
možnosti
MM

Jsem rád, že jste to posunul z pražské kavárny na českou kavárnu, nicméně stejně za tím stojí americká ambasáda. ;-D

3 1
možnosti
VH

Co je buranského na tom, řekne-li člověk na mikrofon svůj názor? (Není buranštější obvyklé, formální děkování všem?) Jménem koho mluví? Zeptejte se jí. I kdyby mluvila jen za dva lidi, množné číslo je správně. Mluvila mj. za mě. Dlouhodobě nesouhlasím se superburanským chováním jistého Zemana, jeho rozvracení této společnosti, snahu o její vulgarizaci. Pan Zeman se nás snaží zatáhnout do bahna jeho nulové morálky. Váš blog svědčí o tom, že se mu to daří.

10 6
možnosti
VH

Poučte mně prosí, co je pražská kavárna? Není současným synonymem pro komunistické "inteligence" (vyslov s odporem)?

Není to nálepkování lidí s myšlenkou papouškujícími a nemyslícími vyznavači božských ideologií a jejich hlasatelů? Nálepkování, neb na jejich argumenty nestačíme?

3 1
možnosti
VH

Pane Stando Nováku, poučte mne, prosím. Záporný klik je nic neříkající.

1 0
možnosti
VH

Máte pravdu. Zneužít k vlastní propagaci lze slezinu Konvičkovců. Taky vlastní imunitu k pomlouvání a dehonestaci každého oponenta. Mluvčího k pronášení nesmylů, vymyšlených "géniem".

2 2
možnosti
Foto

Ano umělci jak za komunistů nemají žádné právo vyjádřit svůj názor. Pokud to udělají tak se musí okamžitě zneuctít, pomluvit zesměšnit , jak to bylo v dobách komunistů. Kolik příznivců Zemana ještě projeví touhu obhajovat burana na hradě a urážet každého, kdo má na jeho osobu jiný než obdivný názor.

11 2
možnosti
Foto

Umělec, který nedokáže říct před publikem 2 věty bez papírku se zesměšní sám bez ohledu na svoje politické přesvědčení.

5 9
možnosti
LN

...aha ..takže vy se domníváte...že proklamovat svůj názor je vhodné pouze tehdy když víte že to bude mít kladný ohlas....jinak je to buranské... a že byste měl podložené..... že něčeho jsou si vědomi "Všichni občané této země..." to bude tak spíše vaše osobní fabulace než něčím seriozním podložený údaj.....

5 0
možnosti
MB

M34i96l83a11n 64B68í23l21e96k

25. 4. 2016 10:00

Anketu pořádá soukromá společnost, která vítězovi dává k dispozici čas na vyjádření. Dusilová nenadávala, neříkala sprostá slova, nevyzývala k násilí - takže na rockové poměry (kde je buřičství jaksi zakódováno) se chovala až nadmíru uměřeně. Kde tedy morálně selhala? I když uplatníte Kantův kategorický imperativ, k rozporu sotva dojdete;-)

4 0
možnosti
VH

Přece se Zemanem nesouhlasit mohou pouze lidé, kteří by se měli léčit na psychiatrii, lidé nemocní, lidé nenormální. (Zdroj: Opakovaná prohlášení a/ M. Zemana b/ a jeho hlásného trouby.)

1 0
možnosti
Foto

Zaťatá pěstička nad hlavou a hustý výraz ve tváři. K dokonalému mediálnímu obrazu už jen chybělo aby se s Kollerem a Vytiskovou chytli za ruce a zapěli Venceremos

5 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik