Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K94a63r23e98l 68R63a35d25a

25. 3. 2016 20:25

Když na Babiše útočí gauneři, neznamená to ještě, že on je lepší. Je to jen taková hádka o podíly na kořisti. Tou kořistí jsou předvolební průzkumy. Vypadá to, že Babiš má šanci se ještě jedno volební období udržet, zatímco jeho kritikům hrozí odstavení na další období. To už je důvod pro pořádnou rvačku. Ale pro nás to není žádná výhra stejně jako kdyby to bylo naopak. Bohužel hodně diváků to divadelní představení uchvátilo. Babiš veřejně pojmenoval lumpárny, o kterých všichni víme. A to je všechno. Potrestány nebudou, o to přece nejde. Jde jen o to, pošimrat voliče, tam kde je svrbí.

0 0
možnosti
Foto

Ten příklad s nákupem se mi opravdu líbil. To fakt není demagogie. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Pro pana Balouna. Jedna z kuza Babiše, která byla v té době omýlaná v novinách.

V roce 2011 Zemanova vláda přikleplaBabišovi (Agrofertu) Unipetrol, byť za něj Babiš nabídl o tři miliardy méně nežbritský uchazeč Rotch Energy. Po roce Babiš za Unipetrol rok provozoval a nezaplatil ani halíř za Unipetrol a vrátil Unipetrol sátu. Předtím se dohodl, že u vlády zařídi, že Unipetrol dostane PKN Orlen. Dohoda zněla, Babiš od PKN Orlenu dostane 2, 7 miliardy. Vláda ČSSD dala Unipetrol do druhé privatizace a přiklepl jej PKN ORLN i když jiní zájmci nabízeli o 4 miliardy víc. PKN Orlen odmítl Babišovi zaplatit požadovaných 2, 7 milirady a ten je později vysoudil.Vláda nikdynevysvětlila, proč vyřadila ze soutěže konkurenty Orlenu, kteří nabízeli až o 4miliardy víc.Polská policie zjistila, že důvodem spojeníOrlenu s Babišem byly jeho kontakty na Stanislava Gross Podle svědectví vysokého polského státního úředníka byla připrodeji na obou stranách hranice rozdána miliarda korun na úplatcích. Vláda nikdynevysvětlila, proč vyřadila ze soutěže konkurenty Orlenu, kteří nabízeli až o 4miliardy víc. Proč šla ČSSD na ruku Babišovi ? Bylo to z důvodu, že babiš dal ČSSD 5 milionů na volby. Mohu poskytnout i jak babiš získal Agrofert. To jsou věci, které v době, kdy media nepatřila Babišovi byla hodně probíraná. Pouze Lovochemi, kterou Babiš získal podvodem byla šetřena. Věc dozoroval Bradáčová a v roce 2015 ji byla položena otázka, jak porbíhá šetření ve věci Lovochemie a ona řekla, že neví, že ji spis byl odebrán z důvodu, že jí podle místní přislušnosti nepatřila.

3 0
možnosti
SJ

pane Kindle, co trestní oznámení???

1 0
možnosti
Foto

R^,,Bídníci v Čechách"

Bóže, tady by bylo tak krásně. Jen kdyby... Nojo, no;-(

1 0
možnosti
JL

Aspoň jedna se nebojí - poslankyně ANO Kristýna Zelienková.: "Hnutí ANO jsme založili na myšlence, že nekrademe, nelžeme a budeme dělat efektivnější, zodpovědnější a férovější politiku než ti před námi. Ale z postoje pana Babiše mám pocit, že kličkuje, lavíruje a já už nevím, zdali mu mám jeho poslední verzi věřit," řekla Zelienková, která se v hnutí věnuje především zahraniční politice a v minulosti pracovala v cestovním ruchu. "Z té doby vím, že malé a střední firmy v tomto oboru jsou vděčné za každou korunu, aby se udržely na trhu a mohly se rozvíjet. Evropské dotace jsou pro ně důležité, ale kvůli 'operaci' pana Babiše o tyto peníze některé firmy přišly," stěžuje si a nelíbí se jí ani to, že jejich předseda neinformoval o okolnostech kolem Čapího hnízda vlastní poslanecký klub.

"Dozvědět se tyto detaily ve chvíli televizního přenosu je nedůstojné. I když je docela možné, že podle zákona bude vše v pořádku, je pro mě jeho chování zklamáním," míní poslankyně.

5 0
možnosti
JSS

A kam chceme dojít ?

Tihle různí politicko-vychcánkové se přiživují - lépe řečeno odcizují ohromné majetky. Ospravedlňují se a zahlazují stopy a přitom moralizují. Zameťme s takovými nebo snad budeme stále v marasmu !

1 0
možnosti
PG

Absolutní souhlas. Kdyby měl parlament projednávat Kalouskovy kauzy, tak by se muselo prodloužit jejich funkční období. Do termínu voleb by to nemohli stihnout.

4 2
možnosti
Foto

konkrétně které kauzy???

0 0
možnosti
JB

Strany a lidí převlékající od roku 93 své kabáty , toho na svém triku mají určitě víc než p. Babiš. To , co dnes předvádí p. Kalousek a p. Fiala bychom si měli velmi dlouho zapamatovat a v příštích volbách jim to tvrdě vrátit bez pardónu.[>-]

3 0
možnosti
Foto

Pane Bednáři to, že lidé toho mají na triku víc než Babiš jste zjistil kde ?

3 0
možnosti
Foto

Zkuste si někdy položit otázku, co by musel Andrej Babiš udělat, abyste si řekl, že to už bylo přes čáru.

Pokud jste správně poslouchal, tak oba dva předsedové stran po jeho projevu hovořili o mravním pochybení AB. Člověk, který hlásá morálku, musí být sám absolutně čistý, jinak je směšný. O tom to bylo

10 1
možnosti
Foto

Kdo je bez viny, nechť hodí kamenem.

0 0
možnosti
JB

Velká karma!Jenže pokud se podaří zastáncům daňových úniků schodit vládu,bude to Babiš kdo bude sestavovat novou a doufám že už bez tradičního podrazáka KDU ČSLR^

2 2
možnosti